2. Německo hodnocení hotelů
  3. Německo hodnocení hotelů
Osnabrücker Land Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Neustadt Průměrné hodnocení: 8

„Výborne na krátkodobé přespání, velmi pohodlné postele. Čerstvé pečivo k snidani a výborná káva. Vstřícný personál.“

• Hotel Dreyer Garni Průměrné hodnocení: 10

„Krásné místo. Skvělá a rozmanitá snídaně. Prakticky zařízený pokoj s balkonem.“

• B&B Hotel Osnabrück Průměrné hodnocení: 7

„Klasický moderní B&B hotel. Velmi dobré parkování, dobrý poměr cena výkon. Čistota v pokoji i vnitřních prostorách hotelu velice dobrá. I přes umístění hotelu hned vedle nádraží a železniční trati nebyly vlaky vůbec slyšet. Komunikace hotelu k uzavřené příjezdové silnici byla jasná i srozumitelná a hlavně včasná. Nemuseli jsme tedy řešit problém při samotném příjezdu. Snídaně byla vynikající co do nabídky i množství.“

• Kloster Malgarten Průměrné hodnocení: 9

„Klášterní areál je krásný a má velmi příjemnou atmosféru. Místo je ideální pro výlety do okolí. Komunikace, předání klíčů a parkování byly bezproblémové . Pokoj byl čistý a koupelna prostorná. Jinak je vybavení opravdu jen základní, ale to jsme očekávali.“

• Ibis budget Osnabrück City Průměrné hodnocení: 8

„Hotel vhodný pro přespání na cestě. Čistý, pohodlný. Standardní snídaně.“

• B&B Hotel Osnabrück Průměrné hodnocení: 8

„Naprosto dostačující ubytování na jednu noc. Čištý pokoj a pohodlná postel. Cením velké parkoviště hned za hotele zdarma.“

• Holiday Inn - Osnabrück by IHG Průměrné hodnocení: 10

„Pohodlné postele, nádherná snídaně, relax prostředí, dobré fitnes a sauna“

• Best Western Hotel Hohenzollern Průměrné hodnocení: 8

„Super fitko a bazén v ceně“

• „Personál v hotelu byl velice příjemný. Cestovali jsme s malým psem (15 euro/noc), na pokoji měl připravenu deku a misky na pití a jídlo. Mile nás to překvapilo. Snídaně byla moc dobrá. Celkově hotel velice příjemný, čistý a v blízkosti centra města.“

• Holiday Inn - Osnabrück by IHG Průměrné hodnocení: 4

„Hotel byl zvenku krásný , personál na recepci a na snídani milý .“