2. Slovensko hodnocení hotelů
  3. Prešovský kraj hodnocení penzionů a B&B
Prešovský kraj Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Penzión Tri Koruny Průměrné hodnocení: 10

„Velice milý a vstřícní majitele, ale i obsluha. Byli jsme naprosto spokojeni. Můžu vřele doporučit.“

• Penzión Antiqua Villa Průměrné hodnocení: 10

„Milý personál, klidné prostředí. Na snídani byl výběr a jídla dost. Pokoj tak jako na fotkách, výhled do přírody.“

• Black Horse Průměrné hodnocení: 9

„personal na telefonu pomuze, cisto, snidane cerstva“

• Wellness Penzión Vila Mery Průměrné hodnocení: 10

„Výborné snídaně, personál nám vyšel vstříc i s dřívější snídaní (místo 8:00, jsme začínali v 7:30). Wellness úžasný, opravdu jak na fotkách. Krásné a klidné místo v Popradu.“

• Wellness Vila Astra Průměrné hodnocení: 7

„Ubytování mělo nádhernou, krásně upravenou zahradu, kde se dalo posedět a relaxovat. Prostředí bylo moc příjemné. Vše bylo čisté. Na snídani byl bufet se širokým výběrem.“

• Vila Emma Průměrné hodnocení: 10

„Úžasná lokalita“

• Penzión Štrba Průměrné hodnocení: 10

„Všichni byli strašně milí a usměvaví. Jídlo výborné, porce tak velké, že nám nic nechybělo. Při příjezdu byly naše pokoje volné, takže jsme se mohli ubytovat hned ráno. Poloha super, kousek cca 15min na vlak. Celkově hodnotím vše na jedničku. Moc se nám líbilo.“

• Vila LEMAR wellness & spa Průměrné hodnocení: 10

„Příjemný pan majitel, všechno bylo vysvětleno. Krásný wellness Výborná snídaně a jako pozornost dezerty zdarma“

• Penzion Chalupka II Průměrné hodnocení: 10

„Výhled opravdu jako na obrázku, krásné, čisté, pohodlné, prostorné. Majitelé ochotni, příjemní. Vybavení kuchyňky nadstandardní. Zahrada super, možnost grilování, že zahrady rovnou na procházku s výhledem na hrad. Fakt pecka“

• Vila House Family Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto spokojena. Úžasná paní majitelka .“