2. Vietnam hodnocení hotelů
  3. Quang Ninh hodnocení hotelů
Quang Ninh Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• The Yen Residences Halong Průměrné hodnocení: 10

„Zatím nejlepší a nejpohodlnější ubytování, co jsme na cestě po Vietnamu měli, pořádně jsme si odpočinuli a nabrali sil, postele velice pohodlné. V hotelu božský klid. Dokonce umožnili dřívější check in za drobný poplatek. Velice milý a ochotný manažer hotelu Trang pomohl najít ztracené zavazadlo. Naprosto úžasné. Děkujeme.“

• The Confetti hotel Průměrné hodnocení: 9

„Hotel krásně vybavený a čistý, prostorný pokoj s balkonem (měli sme tu dražší variantu pro 2) výhled částečně na moře a částečně do ulice na protější budovy. Vybavení pěkné, akorát mi chyběl nějaký držák do sprchy na odložení sprchového gelu apod, zní to jako maličkost ale je nekomfortní mít těžkou kermackou nádobu na sprchový gel co mají v hotelu a manipulovat s ní ve sprše s mokrými rukami, kamarádovi se takto rozbila. Snídaně celkem omezená a ne zas tak bohatá, spíše vietnamská jídla jako polívky apod. Jinak hodnotím ostatní aspekty skvěle.“

• Peony Cruises Průměrné hodnocení: 10

„Profesionální personál, krásné kajuty. Musím vypíchnout Andyho, který se o nás krásně staral a udělal nám pobyt ještě krásnější.“

• La Playa Ha Long Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Místo,super“

• Halong Arcadia Cruise Průměrné hodnocení: 10

„Úžasný! Skvělý personál!“

• La Regina Classic Cruise Průměrné hodnocení: 10

„Příjemný dvoudenní pobyt na krásné lodi. Příjemný personál a spousta aktivit.“

• Ha Long Essence Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Velice milý personál“

• „Všechno bylo skvělé, ubytování i koupelna čisté a pěkné. Recepce je otevřena 24h denně, takže nebyl problém s naším příjezdem ve 4 ráno. Paní na recepci byla skvělá, vše nám vysvětlila a jelikož jsme měli následně problém s řidičem autobusu, tak nám pomáhala na dálku problém vyřešit.“

• Alex Ha Long Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Dobrá lokalita. Přátelský personál. Zajistil nám výlet na lodi za dobrou cenu. Doporučuju“

• Signature Halong Cruise Průměrné hodnocení: 10

„Pobyt jsme si velmi užili, vše bylo perfektně zorganizované. Program byl nabitý a moc nás bavil, hlavně kajaky. Jídlo bylo výborné a bylo ho dostatek. Pokoje byly prostorné a pohodlné. Personál byl velmi profesionální a milý, hlavně pánové Win a Happy, kteří byli velmi příjemní a vtipní.“