2. Německo hodnocení hotelů
  3. Sasko-Anhaltsko hodnocení hotelů
Sasko-Anhaltsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Berghotel Wilhelmsburg Průměrné hodnocení: 8

„Velmi dobrá byla nejen snídaně, celá restaurace (úroveň gastronomie, výhled do údolí) je světlým bodem horského hotelu Wilhelmsburg.“

• Classik Hotel Magdeburg Průměrné hodnocení: 9

„Ubytovani, pokoj“

• Hotel Erbprinzenpalais Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita, architektura domu a skvělé snídaně.“

• B&B HOTEL Magdeburg-City Průměrné hodnocení: 7

„K dispozici dostanete maličký efektivně vybavený pokoj. Na jedno přespání ideální. Výhled z pokoje na katedrálu byl unikátní. Do centra je opravdu blízko a nádraží je za rohem. Snídaňový bufet je dobrý.“

• Hotel & Restaurant Stadt Genthin Průměrné hodnocení: 10

„Bělostné povlečení? Záclonky na oknech a muškáty za oknem? To nejsou věci, které nutně potřebujete, ale jsou příjemným bonusem ke klidnému a čistému pokoji. Když se Vás ale servírka s úsměvem na tváři přijde po příchodu na snídani zeptat, zda si přejete míchaná vajíčka na cibulce nebo se šunkou, získáte pocit, že jim tu na hostech opravdu záleží. Snídaně i večeře nám chutnaly. Kola nám uskladnili v garáži. Ačkoliv jsme nemluvili německy, byl k nám personál velmi milý a na všem jsme se bez potíží dohodli.“

• Dorint Herrenkrug Parkhotel Magdeburg Průměrné hodnocení: 10

„Krásný starý hotel s moderním vybavením. Obrovská snídaně. Pohodové wellness. Děti (6a7 let) zdarma na přistýlce na úrovni postele. Přístupnost i lokalita vynikající. Byl jsem s autem s koly na nosiči a bezproblémové veřejné parkování.“

• Motel One Magdeburg Průměrné hodnocení: 8

„Krásný hotel na výborném místě. Skvělý personál. Snídaně jen studená, ale dobrá.“

• Garni Hotel Eastside Průměrné hodnocení: 10

„Perfektní ubytování.Na pokoji malá kuchyňka.Super.U recepce-automaty na pitím a jiné dobroty.Aotomat na kávu.A toaleta.Vše když dorazíte na ubytování máte u recepce.“

• Cityhotel Bernburg Průměrné hodnocení: 9

„Příjemné pokoje, vhodné i pro rodiny. Fantastická snídaně s velkým výběrem. Přijetí PIN kódu trvalo déle, ale pan majitel nám byl i přes pozdní večerní hodinu velmi nápomocný a do hotelu jsme se nakonec dostali.“

• Good Morning+ Halle Leipzig Průměrné hodnocení: 9

„Umístění u dálnice,ale při zavřeném oknu ticho. Snidádaně bez problémů. Všeho dostatek. S ubytováním jsem byl spokojen.“