2. Německo hodnocení hotelů
  3. Sasko hodnocení penzionů a B&B
Sasko Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Zum Handtuch Průměrné hodnocení: 10

„Krásné a velmi útulné místo v centru. Potěšila nás možnost přípravy čaje a kávy přímo na pokoji. Snídani nám paní majitelka doporučila v příjemné pekárně hned za rohem a byla vynikající. Ubytování zde vřele doporučuji.“

• Gasthaus& Pension Zum Roten Haus Průměrné hodnocení: 10

„Dobrý poměr cena a kvalita služeb. Penzion přímo v centru kousek ke všem cílům a dopravě. Je tam čisto, dobře vaří a personál je milý, vstřícný a domluvila jsem se i česky. Výběr u snídaně byl pestrý. S ubytováním jsem byla velmi spokojená.“

• Naturhotel BASISLAGER Fichtelberg Průměrné hodnocení: 9

„Poloha je skvělá. Pokoje nové. Saunové centrum exkluzivní. Personál moc příjemný a ochotný, rodinná atmosféra.“

• Hotel "Pension Marlis" Průměrné hodnocení: 10

„Personál velmi vstřícný, snídaně částečně servírované, částečně bufet. Všeho dost, na požádání dodali cokoliv dalšího. Výborné domácí marmelády. Lokalita je stranou dění, vhodné jako výchozí místo pro výlety autem, my jsme výletovali na kole.“

• Pension Völkner Průměrné hodnocení: 9

„Výborná poloha, čistý pokoj i koupelna, pohodlná postel. Pan majitel byl vstřícný a ochotný.“

• Kavaliershaus neben Schloss Rauenstein Průměrné hodnocení: 9

„Romantické ubytování v přírodě..“

• Pension22 Průměrné hodnocení: 9

„Moc milá zastávka. Snídaně byla příjemnou tečkou našeho pobytu. Jídelna i přípravna, tj. kuchyně jsou v jednom místě, Tedy si připadáte jako doma u sváteční snídaně. Na stole Vás očekávají kreace paní domácí, vše krásně sladěné, můžete očekávat každý den něco nového. My ochutnali každou paní domací připravenou skleničku, talířek a vše bylo dostatečné a velmi chutné (pomazánky, sýry, šunky, ovoce, zelenina v kombinacích a nazdobené). Na objednávku jsou pak vajíčka, které paní domu připravuje před Vámi, taktéž umývá i nádobí, v příjemné atmosféře se tak cítíte jako doma, popř. útulně s přáteli. Hned se dáte s ostatními do řeči. U snídaně jsme ocenili i nůž na pečivo, navrhnutý paní majitelkou a tenhle ten kousek jsme si s radostí zakoupili i na památku domů, řeže skvěle. Postele byly velmi příjemné včetně povlečení, jsem alergik, tak mohu potvrdit, že vše bylo svěží a čisté. Poloha hotelu je kousek od centra, parkování přímo před domem. Byl víkend, tak jsme trefili ze soboty na neděli zdarma. Za 10 min jste v na pěší zóně a můžete si vychutnávat Míšeň. Paní domácí byla natolik ochotná, že nám vyšla vstříc ohledně příjezdu, zároveň nám dala tip na krásný romantickou procházku do zámku Proschwitz přes Katzenstufe s ochutnávkou vína, krásně jsme viděli míšeňský zámek cestou tam i zpět. Příjemná procházka na cca 2 hod. Rozhodně doporučujeme, výhledy nádherné. Vše je zařízeno stylově a zaměřeno na detail. Doporučujeme především párům, počítejte, že kufry ponesete do patra po úzkém schodišti! Oceňujeme lidský a pozitivní přístup. V tomto hotelu jste totiž vítáni, nejen "číslo".“

• Pension Lausitzer Seenland Průměrné hodnocení: 9

„Čistota pokoje, pohodlné postele, parkováni uvnitř areálu, možnost úschovy kol v garáži a jejich nabíjení. Penzion leží blízko krásných cyklostezek. Možnost samoobsluhy piva a nealko pití.“

• Pension Hartmann Průměrné hodnocení: 10

„Moc milá majitelka se smyslem pro humor, pohodlné a velké postele, báječné snídaně, blízkost centra, bezproblémové parkování.“

• Weißer Stein Jonsdorf Průměrné hodnocení: 10

„Prostředí příjemné , uklidňující a bylo pro nás nostalgické .Prostě to miluji. Je to spíše pro nás starší kteří už nepotřebujeme žít ve stresu a hluku moderního světa .Doporučuji.“