Ves al contingut principal
  1. Pàgina d'inici de les opinions d'hotels
  2. Opinions d'hotels de Japó
  3. Opinions d'hotels de Japó
Tokai Opinions d'hotels autèntiques de clients reals

Opinions recents

• "Bona situació, a prop de l'estació central i la zona mes turistica i comercial. Habitació petita pero neta. Te onsen."

• Vessel Inn Sakae Station Puntuació: 8

"Hotel a un parell de carrers de la torre Norai i de l’Oasis 21. Parada de metro a 50m, que et porta a l’estació central de Nagoya. A uns 20’ caminant del castell de Nagoya, amb molts restaurants al voltant. Hi pots esmorzar, però amb plats orientals, poca brioxeria. L’habitació tenia vistes a la torre."

• "Molt bona qualitat/preu. Molt ben ubicat i habitacions modernes i netes"

• "Ubicació inmillorable, amabilitat del personal tot i que no parlen anglès i instal•lacions (habitació amb bany privat). Diposa d’un petit Onsen."

• Ryokan Asunaro Puntuació: 9

"Es un autèntic ryokan. L'experiència val la pena ja que tot està decorat i cuidat al detall. L'atenció del personal en tot moment és excel•lent. Teníem mitja pensió i vam poder gaudir de sopar i esmorzar 100% japonès. Sabors diferents i experiències noves."

• "L'onsen amb vistes a les muntanyes i les coses gratuïtes que dóna l'hotel"

• Travelodge Nagoya Sakae Puntuació: 8

"La lavadora"

• "Ben ubicat i qualitat preu perfecte per anar en família gran."

• HOTEL WOOD TAKAYAMA Puntuació: 10

"Molt bona ubicació (situat al casc antic) i ambient molt agradable. Les habitacions són espaioses i molt comfortables."

• Hostel Murasaki Puntuació: 7

"L'hostel està bé, nosaltres no vam aprofitar gaire els espais comuns però hi ha la possibilitat si un ho vol. Els lavabos son comunitaris i separats per gènere, estaven molt nets i tenien tot allò necessari. Havia llegit comentaris respecte al soroll, però vam estar bé i no vam sentir res. L'estada va ser confortable."