Ves al contingut principal
  1. Pàgina d'inici de les opinions d'hotels
  2. Opinions d'hotels de Japó
  3. Opinions d'hotels de Japó
Tokai Opinions de bed and breakfasts i fondes autèntiques de clients reals

Opinions recents

• "Que es original"

• Otohaya Guesthouse Puntuació: 8

"El personal és molt amable i les instal·lacions estan netes i són confortables! Em van permetre fer el check-in abans de l'hora indicada i guardar l'equipatge fins molt més tard del check out"

• Guesthouse Tomaru Puntuació: 9

"L'encarregat molt amable i atent, el lloc era nét i acollidor, amb encant tradicional."

• "Habitació molt gran, lluminosa i amb molt vistes d’Atami. L’hotel disposa d’onsen privat que pots reservar per hores. A recepció, en Kin (no sé si està ben escrit), no parla gaire anglès, però t’ajuda amb tot el que pot i és molt simpàtic. Un 10 per ell!"

• "L'habitació gran (era amb bany privat), cuina molt ben equipada, tot sempre molt net, situació cèntrica a dos minuts de l'estació"

• Magome Chaya Puntuació: 9

"L'atenció ha estat de 10, sóc vegana i tant l'esmorzar com el sopar el van adaptar, i ho recomano 100% estava tot molt bo i les quantitats son abundants tant que no vaig poder acabar-m'ho."

• タートルハウス Puntuació: 8

"Situat a primera línia de mar i davant la parada del bus. Diposa de bar i terrassa agradable pel vespre. Habitació petita, amb nevera i balcó. Disposa de rentadora. El propietari no parla gens d’anglès, però, és molt simpàtic i t’ajuda amb tot el que pot."

• 天满宿 Puntuació: 7

"Situat al centre de la ciutat i a 10 minuts caminant de l’estació. Habitació àmplia, còmode i la parella que porta l’hostal, tot i no parlar anglès són molt atents, t’ajuden amb tot el que poden i cuiden els detalls."

• Rickshaw inn Puntuació: 10

"Un lloc excepcional, per la seva ubicació però també per la àmplia i ben decorada habitació, 100% tradicional i amb molt bon gust. Les instruccions molt clares, i tot tipus de comoditat per a tenir-hi una gran estada, sense dubte, molt recomanable!"

• Hostel Fish in a River Puntuació: 10

"Vam passar només una nit, però va ser suficient per enamorar-nos del lloc. El hostel és tradicional, acollidor i ple de detalls cuidats. Tatamis, portes de paper i un ambient molt tranquil. L’anfitrió va ser molt amable i atent. Ens va ajudar amb recomanacions locals que van ser tot un encert. Tot estava molt net i ben mantingut. Ens hi hauríem quedat més dies! 100% recomanable si busqueu una experiència japonesa autèntica."