2. Slovensko hodnocení hotelů
  3. Trnavský kraj hodnocení penzionů a B&B
Trnavský kraj Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• PENZION ANIKO GOLD *** Průměrné hodnocení: 10

„Vše jak v popisu. Byli jsme jen jednu noc. Vše proběhlo v pořádku.“

• Garden Apartmány Průměrné hodnocení: 10

„Super lokalita, velmi milá paní bytná čisté a pohodlné ubytování. Určitě se vrátíme. 👍“

• Wellness Hotel Bety Průměrné hodnocení: 10

„V penzionu se nám líbilo, velké plus je vnitřní bazén. Večer byl klid, žádné mejdany ostatních ubytovaných. Snídaně chutné, výběr ve formě švédských stolů super 👍 Postele pohodlné, pohovka ve formě přistýlky velká 👍. Lednička dostatečná.“

• Penzión Skalica Průměrné hodnocení: 10

„We were absolutely pleasantly surprised. The guesthouse is beautiful, everything is new, clean, and modern. The rooms are cozy, fresh, and perfectly prepared. In addition to the great facilities, I must highlight the very friendly and helpful staff who took excellent care of us. Byli jsme naprosto příjemně překvapeni, penzion je nádherný, vše je nové, čisté a moderní. Pokoje jsou útulné, voňavé a perfektně připravené. Kromě skvělého zázemí musím vyzdvihnout i velmi milý a ochotný personál, který se o nás postaral s maximální péčí.“

• Villa Dunaj 2 Průměrné hodnocení: 10

„Nový objekt, krásně uklizeno, pohodlná postel, měkké ručníky, v kuchyňce základní výbava, balkón na východ, takže tam odpoledne už nebylo horko a příjemně se sedělo. Snídaně vynikající.“

• Scarlett Pension & Restaurant Průměrné hodnocení: 1

„Restaurace v penzionu byla dobrá. Krásné prostředí a chutné jídlo.“

• New York Pension Průměrné hodnocení: 10

„Pokoje byly vždy vzorně uklizené, vybavení pokojů perfektní v moderním stylu, dokonce bezdrátové nabíjení mobilů na každé straně postele, osvětlení pokoje taky super. Měli jsme k dispozici i pokojovou terasu. Personál penzionu vždy s ochotou rádi pomůžou, snídaně a prostor restaurace super, v restauraci mají tzv malou Itálii v podobě pece s barovým pultem na pizza Napoletana a upřímně lepší jsem nejedl! Už si nikdy nedám pizzu jinde protože vím, že mi nebude chutnat , jsem se rozmazlil. Budu doufat, že se sem ještě na ni vrátím a samozřejmě i s ubytováním a setkáním se s príma lidičkami, kteří vedou a řídí tento skvělý penzion!!!“

• Corvin Pension and Restaurant Průměrné hodnocení: 9

„Ochotný personál, výborné snídaně, čisté pokoje“

• Margaréta Penzión Průměrné hodnocení: 9

„Vše pěkné,venku vše krásně upravené a příjemné 👍,venkovní bazén taky super“

• Hotel Air Průměrné hodnocení: 10

„Všechno, bylo to super , moc doporučuju .“