Przejdź do głównej treści
  3. Tungurahua – opinie o hotelach
Tungurahua Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Sangay Spa Hotel Ocena: 10

„Bardzo dobra lokalizacja. Piękny hotel wnętrza i lobby. Ładne spa. Komfortowe i gustownie wyposażone pokoje.”

• Meraki Hotel Ocena: 7

„dobra lokalizacja”

• „Widoki z balkonu i ogród.”

• Transilvania Ocena: 8

„Czysty, bardzo skromny hostel. Dostęp do małego ogródka, pomocni i życzliwi właściciele. Bez problemu z dostępem do cieplej wody całe dnie i noce. Blisko dworca autobusowego i centrum.”

• Hostal Rossy Ocena: 10

„Wspaniali gospodarze, czuliśmy się jak w domu :)”

• Hostal Inti Luna Ocena: 5

„Miła obsługa.”

• Hostal Timara Ocena: 8

„- czysciutko, ciepła woda pod prysznicem - bardzo sympatyczny pan z recepcji, służący radą i pomocą - możliwość pozostawienia bagażu po wymeldowaniu”

• „Piękny hotel,bardzo czysto, smaczne śniadanie a personel( Irene i Erica) godne najwyższych pochwał. Można w hotelu szybko wyprać za dobrą cenę”

• „Bardzo przyjaźni właściciele. Oferują wiele informacji na temat miejsc wartych odwiedzenia w okolicy i sposobów organizacji czasu. Bardzo cicha okolica, kilka przecznic od centrum miasta. Kuchnia dla gości, świetne wifi. Bardzo czysto. Pokój i łazienka które otrzymałem zgadzały się z opisem i były dla mnie w zupełności komfortowe.”

• „Szału nie ma ale nie było się do czego przyczepić, dobrze wyposażona kuchnia, pokoje małe ale cena rewelacja, jak na dwa, trzy dni to polecamy”

30 Najlepszych Hoteli w regionie Tungurahua

na podstawie 11 021 Opinii o Hotelach na Booking.com