Idi na glavni sadržaj
  3. Recenzije hotela u državi ITA
Udine Area Proverene recenzije pansiona i gostionica od stvarnih gostiju

Nedavne recenzije

• Casale San Pietro Ocena gostiju: 10

„Smeštaj je bio izuzetno neobičan, ali prelep, spoj starinske kuće i ogromnog, sređenog dvorišta daju neverovatan osećaj smirenosti, i sjajni su za odmor, opuštanje i uživanje. Proveli smo ovde samo jednu noć ali i za to kratko vreme smo "napunili baterije". Doručak je bio uključen u rezervaciju, ali smo se sa vlasnikom dogovorili da ćemo u objektu i večerati. Večera je bila fenomenalna. Izbor više jela (ne previše) i sva su bila izuzetna. Prijatna, domaćinska atmosfera i jako ljubazni vlasnici uz dobru hranu i lep i čist smeštaj mnogo su nam značili. Naši psi su bili sjajno prihvaćeni i pošto su doručak i večera organizovani na terasi ispred kuće nije bilo problema da budu sa nama.”

• Cjase di Doro Ocena gostiju: 10

„Izuzetno ljubazni domaćini, prijatna i ugodna atmosfera u kući, svež planinski vazduh i potok koji prolazi pored kuće.”

• B&B Da Leone Ocena gostiju: 10

„Apartman je lep jako čist sve pohvale, vlasnici su jako prijatni i dobri ljudi. Sve pohvale!”

• Ginkgo Guest House Ocena gostiju: 10

„Izuzetno čisto...domaćin ljubazan i jako simpatičan. Sve pohvale”

• „Bukvalno je sve savrseno, Domacini, Lokacija, Smestaj, Ugodjaj, Sve.”

• Palmamore Ocena gostiju: 10

„Udobno, čisto i mirno. Sve preporuke za smeštaj.”

• La Casa Sul Fiume Ocena gostiju: 9

„Bazen je bio odličan i dvorište objekta. sobe su klasične , kučni ambijent vlasnika.”

• Marameo B&B Ocena gostiju: 5

„Ljubazno osoblje, dobra lokacija.”

• „Mikrolokacija je dobra, mesto je mirno i cisto Dopalo mi se kupatilo i dvor Ima bezbedan parking”

• Dori Affittacamere Ocena gostiju: 9

„Dobar domaćin.Doručak je OK.”