2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Benátsko hodnocení hotelů
Benátsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Muraless Art Hotel - WorldHotels Crafted Průměrné hodnocení: 9

„Vizuální stránka modelu. Parkoviště u hotelu. Pěkný pokoj. Vše bylo dle popisu, žádné negativní překvapení.“

• Villaggio A Mare Průměrné hodnocení: 10

„Skvělý resort, není prelidneny,apartmány klimatizované se zahrádkou, hned v resortu skvělý bazen, kde jsme byli často i sami nebo s pár lidmi, plaz kousek (10 min chuze), dostanete lístek s vyhrazených místem s lehatkama, to je třeba dodržovat.plaz je vedena jako soukromá. Podél pláže příjemný park, kde lze behat. Hned u areálu pizza, kavarna, pekárna.“

• B&B HOTEL Padova Průměrné hodnocení: 9

„Kvalita ubytování odpovídala ceně, prostředí čisté, personál ochotný.“

• Hotel Grand Prix Průměrné hodnocení: 7

„Lokace, komunikace personálu ...“

• Hotel Bertha Fronte Mare Průměrné hodnocení: 10

„Prijemny hotel, primo na plazi, mily personal. Perfektni cistota v hotelu i okoli, cista hotelova plat, slunecniky a lehatka v cene. Vyborne jidlo, vyhoda je moznost plne penze. Hezke okoli.“

• Park Hotel Pineta & Dependance Suite Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování mělo spoustu lákadel pro rodiny a děti. Venku jsme ocenili sprchu. Personál na snídani kmital a splnil vše co mohl.“

• Camping Alpino - Nature Village Průměrné hodnocení: 10

„Mobilheim Robin Hood byl perfektní. Malý ale prostorný a kompletně vybavený. Výhled z domečku je nezapomenutelný. Doporučuji“

• Hotel Giardino Průměrné hodnocení: 8

„Milý a velmi ochotný personál, skvělá lokace víceméně v centru.“

• Hotel Siros Průměrné hodnocení: 10

„Čistota, vybavení pokoje (lednice, TV, klimatizace), komunikace s hotelem, bohatá snídaně.“

• Hotel & Residence Venezia 2000 Průměrné hodnocení: 9

„Terasa k pokoji, dokonale. Místo u pláže.“