2. Slovensko hodnocení hotelů
  3. Žilinský kraj hodnocení penzionů a B&B
Žilinský kraj Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Penzion Ajda Průměrné hodnocení: 10

„Velký, moderní apartmán. Perfektní čistota. Byli jsme sice jen jednu noc, ale byli jsme moc spokojeni.“

• Liptovský mlyn Průměrné hodnocení: 10

„Stylový penzion, skvělý přístup personálu, vynikající snídaně.“

• Wellness rezort Jánošíkov dvor Průměrné hodnocení: 10

„Personál příjemný, jídlo výborné 🙂,wellness dobrý všude čisto 👍. Doporučuji“

• Ubytovanie na Pánskej Průměrné hodnocení: 8

„Dobrá dostupnost, snídaně až na pokoj, příjemný personál, ubytování prakticky nové“

• Guest House Maxim Průměrné hodnocení: 10

„Prostředí bylo krásné. Možnost nemít motorku na ulici, ale přímo v ubytování.“

• Penzion Josu Průměrné hodnocení: 9

„- perfektní snídaně, v této cenové kategorii dost nadstandardní (pestrost + kvalita) - široká nabídka doplňkových aktivit - nové a solidní zařízení interiérů i exteriéru (nikde se viditelně nešetřilo/nešidilo) - poctivá kuchyně orientovaná na slovenská jídla - velmi slušný výběr, na týdenní pobyt plně dostačující“

• Wellness Penzión Rosnička Průměrné hodnocení: 9

„Příjemný pan a paní domácí. Čistota a ochota na prvním místě. Dle domluvy i večeře. Super. Rádi se tam vrátíme.“

• Penzión Solisko*** Oščadnica Průměrné hodnocení: 10

„Klidná lokalita, čistý pokoj, příjemný personál a chutná jídla v restauraci. Milým překvapením byla hodina wellness v ceně pobytu - krásný bazén, vířivka obrovská a voňavá sauna. Poblíž krásné turistické trasy.“

• Penzión Vila Dalí Průměrné hodnocení: 9

„Příjemné, čisté, blízko centra, využíval jsem hlavně na přespání, dovedu si představit i na dovolenou.“

• Guest House Frizzante Průměrné hodnocení: 7

„Pěkné čisté moderní ubytování“