Przejdź do głównej treści
  3. Central Serbia – opinie o hotelach
  4. Negotin – opinie o hotelu
Serbia Negotin Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• „Fajne, przyjemne i przestronne mieszkanie w dogodnej lokalizacji. Komunikatywny i sympatyczny gospodarz. Mieszkanie trochę oldschoolowe, ale bardzo czyste i zadbane, ze swoimi urokiem.”

• „Gospodarz opiekuje się gośćmi w sposób szczególny. Udziela wszelkich informacji. I technicznych i turystycznych. Z całą Rodziną przychyla Gościom Nieba.”

• Apartman TATTOO R Ocena: 9,2

„Dość duży apartament w dobrej lokalizacji. Blisko do sklepu i niedaleko do centrum miasta. Właściciele bardzo sympatyczni. Samochód można zostawić na ulicy przy apartamencie. Polecam”

• Vila DeLux Ocena: 9,3

„Po prostu luksusowe miejsce do spania”

• Nina Apartments Ocena: 8,1

„Bardzo mili gospodarze. Miejscówka zadecydowanie maxymalnie na 1 noc przy jakimś tranzycie. Garażowe warunki. W kuchni wszystko co potrzebne. Jest wifi. Można zaparkować za bramą motocyklem.”

• Angelinin Konak Ocena: 9,7

„skromne miejsce tuż przy EuroVelo6, prowadzone przez cudownych gospodarzy, ze względu na fatalną pogodę musiałam przedłużyć pobyt o jedną noc, czułam się bardzo zaopiekowana na miejscu można zamówić pyszne domowe jedzenie”

• BELA VILA Ocena: 10

„Bardzo mili gospodarze. Zamknięty parking, ogród, piękne otoczenie. W środku klimatycznie i przestronnie. Dbałość o szczegóły🥰.”

• Guesthouse Djurić Ocena: 9,9

„Kapitalne miejsce ze swojską, sympatyczną atmosferą. Wygodny dom, a na podwórzu koty, pies, gęsi i papugi (w klatce). Świetnie gospodarze i świetna rakija na powitanie. Dojazd uroczą szutrową drogą. Warto!”

• Guesthouse Djurić Ocena: 9,9

„Niesamowite miejsce, bardzo czysto, przemili właściciele, przepyszne śniadanie. Jeśli tylko będę w pobliżu wrócę ponownie.”