2. Slovensko hodnocení hotelů
  3. Bratislavský kraj hodnocení hotelů
  4. Modra hodnocení hotelů
Slovensko Modra Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Cozy rooms in wine town - Modra Průměrné hodnocení: 9,3

„Velice pěkné ubytování, čisté a příjemné prostředí. Majitelé byli velmi vstřícní a milí. Velká spokojenost.“

• „Strávili jsme v apartmánu v Modre jen jednu noc cestou domů z Nízkých Tater, ale byli jsme nadšeni. Krásný, světlý a perfektně čistý byt. Kuchyně skvěle vybavená – dokonce i Nespresso kávovar s kapslemi, což nás moc potěšilo. Milým překvapením bylo vychlazené víno v lednici, které bylo možné i zpětně dokoupit (my jsme to kvůli domluvené degustaci u vinaře nestihli využít). Centrum Modry i vinice jsou pohodlně dostupné pěšky. Mrzí nás, že jsme se mohli zdržet jen jednu noc – s manželem si dokážeme představit, že bychom zde strávili i celou dovolenou. Moc rádi se sem někdy vrátíme. Vřele doporučujeme!“

• Hotel Sebastian u Hoffera Průměrné hodnocení: 9

„Líbilo se nám vše, snídaně bohaté, pokoje čisté, personál milý.“

• Penzión Modrý Dom Průměrné hodnocení: 9,2

„Skvělý provozní. Úžasná lokalita uprostřed lesa, božský klid. Pěkné a čisté pokoje.“

• „Skvělý poměr cena/výkon. Technologický detox pro ty, co jej vyhledávají. Dobrá lokalita, tichá chatová vesnička i uprostřed sezony.“

• Hotel Sebastian u Hoffera Průměrné hodnocení: 9

„Krásné ubytování, poloha.“

• Modern Apt with AC and Balcony Průměrné hodnocení: 9,4

„Po vypátrání bezpečnostní schránky už bylo vše jednoduché. Byt je čistý, dobře vybavený, vše co člověk potřebuje.“

• Modern Apt with AC and Balcony Průměrné hodnocení: 9,4

„Moc krásné a čisté ubytování. Cítili jsme se tam opravdu výborně.“

• Club M.K.M. Modra Průměrné hodnocení: 8

„Přímo v centru, možnost parkování, klid, výborná snídaně, teplý bazén.“

• Club M.K.M. Modra Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování splňuje vše co je v popisu, rychlost předání pokoje“