Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

9,0

• Gratis WiFi

7,0

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

teleurstelling van mijn vakantie
    • Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

niks waardeloos

ik heb geen plezier beleefd aan mijn verblijf aan deze hotel. ik heb deze keer bij mijn verblijf in Antalya gebruik gemaakt van meerdere hotels. nu ik dit gedaan heb kan ik een goede vergelijking maken. Eftalia splash etaleert zichzelf als 5 sterren hotel maar is geen eens een 3 ster waardig hotel.. service —- de service is waardeloos. toen ik aan kwam was ik aan mijn lot over gelaten er komt niemand helpen met de koffers. ik had twee kamers gehuurd maar bij de receptie hebben ze mij gezin uit elkaar gehaald. de ene helft op de 5e etage en de andere helft op de 2e etage. ze wilden ons niet naast elkaar of op de zelfde verdieping plaatsten terwijl er gewoon plaats was. het kon wel als ik extra zou bij betalen voor de zogenaamde pool view. maar dat wilde ik niet. ben principieel en wil niet opgelicht worden. all inclusive—— nee.. geen cocktails (va 7 euro bijbetalen) geen Turkse koffie 1 euro bij betalen. wel kleine oude plastics kinder glazen met waterige cola en Fanta. wel vodka en bier. tot 23.00u daarna voor alle dranken betalen. supermarkt —- draait een topomzet omdat er niet veel wordt aangeboden door de hotel zelf waardoor mensen voor torenhoge prijzen dingen morgen kopen bij de supermarkt. denk aan chips (4€) noodle soep 5€ milka chocolade €6 eten—— vies smerig, ONHYGIËNISCH… weinig keus. diner zaal smerig vloer plakt, tafels vies, stoelen vies. faciliteiten—- zeer beperkt, zwembaden oud . glijbanen vaak dicht vanwege weinig lifeguards. ambiance—- geen sfeer, geen leuke mensen, personeel onbeleefd, niet voor herhaling vatbaar en door deze ervaring zal ik nooit een ander hotel van Eftalia boeken. wees gewaarschuwd .

• Beoordeeld op: 8 mei 2023

Eftalia extra bijbetalen
    • Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Definitief het slechtste hotel in Turkije. Op booking staat 5 sterren, maar ik geef het 2 sterren, en dan ben ik eigenlijk nog zeer positief. Het inchecken gaat zeer moeizaam. Ik kreeg de verkeerde kamer. Heel lang wachten op de liften om naar boven te kunnen gaan. Het eten smaakt naar papier. Het heeft totaal geen smaak. Weinig keus en geen vers eten. Eten is nog niet hygiënisch. Ik heb het vermoeden dat ze samenwerken met restaurants in de buurt, als het eten niks is in het hotel ga je vanzelf naar een restaurant in de buurt. Mijn kind kreeg voedselvergiftiging van het eten in het hotel. Extra betalen voor Coctails en voor de turkse koffie ook extra betalen. Voor sap ook extra bijbetalen. Eigenlijk moet dit hotel niet heten eftalia splash maar Eftalia extra bijbetalen. De glijbanen zijn oud en meestal gesloten. Kamer zijn oud en geen warm water in de douche. slecht comfort. Ik kom hier nooit meer terug.

niks, het was verschrikkelijk

• Beoordeeld op: 6 mei 2023

Erg slecht
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Heel gehorig, je kunt het gesprek van de buren letterlijk volgen. Eten elke dag hetzelfde en van dramatische kwaliteit. Muziek. Begint om 10 uur en eindigt om 23 uur met een volume die zeer doet aan je oren. Overal waar je komt stan hotel verkopers met alle extra s. Verse sap!, Cocktail, ijs, wafels, hamam,kapper, enz. Beneden kinder paradijs, alles betaald, niks gratis.bij eftalia beach net een kermis met Franse zuidkust prijzen. Dan blijft over del lokatie.. in de middle of nowhere. Slechtste hotel waar we zijn gweeest

Eftalia island is goed vertoeven,jammer dat je wel een gevulde portemonnee moet meenemen in

• Beoordeeld op: 2 mei 2023

schoon hotel lekker eten en vriendelijk personeel hebben niks te klagen gehad
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

niks

zwembaden eten eigenlijk alles

Resultaat 1 – 5

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!