2. USA hodnocení hotelů
  3. Kalifornie hodnocení hotelů
  4. Alhambra hodnocení hotelů
USA Alhambra Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• „výborná snídaně s velkým výběrem pokrmů včetně ovoce, v blízkosti výborná italská restaurace, klidnější lokalita, skvělí personál, vše velmi udržované a čisté“

• „Ubytování se nachází v bezpečné lokalitě, perfektní pro cestování autem, ve vnitrobloku je parkování zdarma. Pokoj byl čistý, každý den probíhal úklid, výměna ručníků a byla doplňována káva, čaj, voda a sušenky na pokoji. Snídaně byla velmi dobrá, vajíčka, párky, vafle, ovoce a perfektní bylo, že v lobby byla stále k dispozici káva, čaj a také instantní polévky. Možnost celodenního osvěžení v bazénu byla také příjemná.“

• „Pěkné prostředí, vše čisté, velmi milý personál. Měli jsme rezervaci na 2 noci, nakonec zůstali 3..už ale nebyl náš pokoj k dispozici, všechny věci nám ochotně přestěhovali, když my byli na výletě. Za pár drobných je možnost využít prádelnu, tak jsme měli za hodinu vypráno i vysušeno. Po celý den k dispozici v lobby káva a čaj, což bylo příjemné. Na pokojích kávovar, voda, sušenky. Děti využily i venkovní bazén. Snídaně byla dostatečná. Na výběr párek, brambory, vajíčko, těsto na wafle, teplá ovesná kaše, ovoce, bagely, crosainy..prostě výběr byl..Za nás velmi příjemné ubytování.“

• „Velmi příjemný a klidný hotel s výborným zazemím.“

• „Skvělé ubytování ve velice bezpečné části Los Angeles- na tom nám velice záleželo a Alhambra je jednou z nejbezpečnějších částí a okolí hotelu je velice příjemné. Všechny zajímavosti Los Angeles na dojezd 30 minut až hodina. Personál byl nesmírně milý a nápomocný a vyhověl nám ve všem. Pokoje byly nadstandartně čisté a každý den uklízené. Parkoviště bezplatné, uvnitř hotelu s dostatkem parkovacích míst otevřené 24h denně. Snídaně byly naprosto dostačující s velkým výběrem (lehčí jídla- vejce na tvrdo, jagurty, cereálie, ale i párky apod.). V okkolí pár minut autem několik restaurací, zjm. v centru Alhambry a nedaleko i obchod Target. Rozhodně doporučuji pro někoho, kdo je v LA poprvé.“

5 nejlepších hotelů v destinaci Alhambra

podle 2 793 recenzí na Booking.com