2. Vietnam hodnocení hotelů
  3. Ha Noi Municipality hodnocení hotelů
  4. Hanoj hodnocení hotelů
Vietnam Hanoj Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Eliana Premio Hotel Hanoi Průměrné hodnocení: 9,5

„Jednoznačně personál, skvělé snídaně, všichni byli milí a neustále se usmívali. Ruby byla skvělá.“

• San Palace Hotel & Rooftop Průměrné hodnocení: 9,1

„Vstřícný personál, perfektní snídaně, umístění hotelu, personál nám pomohl i s výlety, perfektní klimatizace!!!“

• Anova 2 Hotel Průměrné hodnocení: 7,2

„Pouzili jsme hotel jen na prespani, tak ze hotel splnil ucel.“

• Hanoi Old Town Průměrné hodnocení: 9,2

„Vse bylo podle ocekavani, personal byl velice vstricny a napomocny. Vse bylo v naprostem poradku, komunikace skvela, pokoj cisty, doplnovali vodu a napoje.“

• Hanoi Solis Hotel Průměrné hodnocení: 9,6

„Hezký pokoj a dobré snídaní!“

• L'Signature Hotel & Spa Průměrné hodnocení: 9,7

„Klidný hotel v centru Hanoe, krásná střešní restaurace, výborná snídaně, celý personál extrémně milý a ochotný. Čekali jsme na syna ,který přiletěl do Hanoe se zpožděním, vyhověli nám bezplatně prodloužit check out do 14.00 h. Veliký pokoj, vše hezky vybavené a hlavně perfektně funkční ( klimatizace, lednice). Bez váhaní můžu hotel doporučit .“

• Golden Sun Hotel Průměrné hodnocení: 9,2

„V centru města, vše OK“

• Hanoi Golden Moon Hotel & Travel Průměrné hodnocení: 8,5

„Úžasný personál, moc dobré a bohaté snídaně. Dobrá lokalita, skvělá dostupnost do centra a v okolí obchody, restaurace a pár desítek metrů bankomat.“

• Golden Moon Suite Hotel & Travel Průměrné hodnocení: 8,9

„Skvělá lokalita. Prosklená sprcha a toaleta. Velká postel. Velmi dobrá a pestrá snídaně na krásném místě v horním podlaží. Možnost uschování věcí i po check-outu až do večerních hodin.“