„Skvele misto u more, zdarma transfer do Hoi An a na nedalekou An Bang beach. Vyborne snidane, moc mily personal, uzasny bazen na strese s prekrasnym vyhledem.“
„Příjemný hotel s bazénem, pláž s lehátky jen přes cestu. Snídaně moc dobré, čerstvé ovoce, vajíčka podle přání, polévky. Půjčují kola i motorky, 1x denně jezdí hotelový spoj do města, ale zastávka červené pravidelné linky je hned před hotelem a jezdí každých 30 minut. Moc se nám tu líbilo a vřele doporučuji.“
„Relativně dobrá poloha - cca 15 min chůze do starého města“
„Tohle ubytování se nám moc líbilo. Nachází se v klidném prostředí mimo rušné ulice, a přesto je centrum snadno dostupné. Pokoj byl čistý, moderní a útulný. Hostitelé byli velmi přátelští, ochotní se vším pomoci a dobře poradit. Využili jsme také celodenního výletu a rozhodně jsme nelitovali, malá skupinka, milí průvodci, žádné vnucování suvenýrů apod. Někomu vyhovují velkolepé hotely, nám je bližší rodinná atmosféra :))“
„Hotel byl v dobré lokalitě, příjemný personál,snídaně byly dobré, bohužel to přebil smrad z koupelny a mušky, které nám neustále lítali po pokoji.
Za 4 dny nám neuklidili pokoj a museli jsme si říct o toaletní papír a nové ručníky.
Ani jednou za 4 dny nám netekla teplá voda po zapnutí boileru tekla stěží vlažná voda“
„Umístění hotelu bylo skvělé a personál velmi přátelský. Hotel byl v pěkném stavu za pěkné peníze.“
„Rodina byla milá a usměvavá.
Dostali jsme větší pokoj než jsme původně měly coz bylo opravdu fajn.“
Serene Nature Hotel & Spa
31. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 7 dny
„It was a lovely experience, I recommend!“
Serene Nature Hotel & Spa – více hodnocení
Chez Mimosa Hoi An - LUA Retreat
32. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 2 dnem
„“
Chez Mimosa Hoi An - LUA Retreat má 60 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Hoi An Chic - Green Retreat
33. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
„Very beautiful and comfortable hotel in an oasis in the middle of rice Fields. Extremely welcoming staff. Very close to“
Hoi An Chic - Green Retreat má 45 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
The Linh Seaside Villa Hoi An
34. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 7 dny
„“
„Skvělé ubytování blízko pláže (s lehátky zdarma, pokud si...“
The Linh Seaside Villa Hoi An – více hodnocení
Nalani Homestay & Hostel Hoi An
35. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
Nalani Homestay & Hostel Hoi An má 39 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Hoi An Delicacy Hotel & Spa
36. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
Hoi An Delicacy Hotel & Spa má 92 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
hoi an center town
37. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 12 dny
„“
„Příjemný hostitel, dobra lokalita, vše bylo čisté.“
hoi an center town – více hodnocení
Little Gem. An Eco-Friendly Boutique Hotel & Spa
38. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
Little Gem. An Eco-Friendly Boutique Hotel & Spa má 105 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
JM Hoi An Beach Hotel - Free Shuttle Car To Old Town
39. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 9 dny
JM Hoi An Beach Hotel - Free Shuttle Car To Old Town má 68 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
The Saga Hotel Hoi An
40. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Zest Resort & Spa Hoi An
41. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 15 dny
„“
„Krásný stylový hotel, pokoj s úžasnou terasou, dokonalé spa...“
Zest Resort & Spa Hoi An – více hodnocení
Royal Mansion Boutique Hoi An
42. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 6 dny
Bon Sand Villa & Spa Hoi An
43. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 5 dny
„Great location, beautiful villa, friendly staff“
„Highly recomend ! Owner so friendly, accomodation so good, quite place could make you chill & had a good sleep as we“
Bon Sand Villa & Spa Hoi An – více hodnocení
Coco Island Villa
44. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 8 dny
„“
„Vše o co bylo požádáno bylo splněno naprostá vstřícnost a ochota! Byly nám poskytnuty rady na cestu i transfer! Navíc po“
„Jeden z nejlepších hotelu co jsme měli ve Vietnamu.“
Coco Island Villa – více hodnocení
Hoi An Green Riverside Oasis Villa
45. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Ahoy Hoi An Boutique Resort & Spa
46. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 8 dny
„“
Ahoy Hoi An Boutique Resort & Spa má 80 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
La Siesta Hoi An Resort & Spa
47. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 9 dny
„“
La Siesta Hoi An Resort & Spa má 90 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Palm Riverside Boutique
48. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
Palm Riverside Boutique má 37 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
ZEN RETREAT HOI AN
49. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
„“
ZEN RETREAT HOI AN má 92 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Silkian Hoian Boutique Hotel & Spa
50. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
Silkian Hoian Boutique Hotel & Spa má 63 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Hoianese Heritage Hotel - Truly Hoi An
51. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 21 dny
Hoianese Heritage Hotel - Truly Hoi An má 122 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Laluna Hoi An Riverside Hotel & Spa
52. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
Laluna Hoi An Riverside Hotel & Spa má 154 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Hoianese Center Hotel - Truly Hoi An
53. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 16 dny
Reu Boutique Hotel
54. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
Reu Boutique Hotel má 56 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
White House Central Villa
55. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 20 dny
White House Central Villa má 52 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
ZEN Boutique Hoi An - Eco-Friendly Villa
56. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
ZEN Boutique Hoi An - Eco-Friendly Villa má 69 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
May Boutique Villa Hội An
57. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 18 dny
„“
„Hotel byl čistý, personál milý a vždy nám poradil a pomohl.“
May Boutique Villa Hội An – více hodnocení
Mayci Boutique Hotel & Restaurant by Amber
58. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
„“
Mayci Boutique Hotel & Restaurant by Amber má 36 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
The Cuckoo's Nest Hostel and Bar managed by Hoianese
59. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 32 dny
Coco Bungalows Hoi An
60. z 335 hotelů v destinaci Hoi An
Poslední hodnocení bylo přidáno před 147 dny
„Velmi milý a přátelský pán majitel se svou rodinou.“
Coco Bungalows Hoi An – více hodnocení
Začátek dialogového okna
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna
2311730,2333560|1