Gå direkte til hovedinnholdet
  3. anmeldelser av hotell i Kaafu-atollen
  4. anmeldelser av hotell i Nord-Malé-atollen
Maldivene Nord-Malé-atollen Ekte hotellanmeldelser skrevet av ekte gjester

Nyeste omtaler

• «Fasilitetene, servicen, maten, utsikten og rommet var fantastisk. Treningsrommet og tennisbanene var også helt topp. Utvalget i Lagoon-restaurant til alle måltider samt personalet der pluss vår vert, Juliana, var virkelig over all forventning.»

• «Gratis tilbud på en 30 min kayak/ paddleboard.»

• Cinnamon Dhonveli Maldives Omtalescore: 9,1

«Rent og hygienisk og hyggelig personalet.»

• Malahini Kuda Bandos Resort Omtalescore: 8,3

«Vi hadde en fin ferie på Malahini og personalet var alle tiders Maten var veldig god med mye utvalg eneste jeg savnet var iskrem som dessert Det var mye småkaker på dessertbordet og det er ikke min smak Malahini kunne jeg reist tilbake til når som helst»

• «Overwater villaen, personalet,maten, drikken og stranda var utmerket. Spesielt personalet som fikk oss til å føle oss så velkomne.»

• «Alle måltider var meget bra. Ikke for mye folk ved frokost-buffe, og utvalg var meget variert. Mr. Mondol som utførte rom-service var meget dyktig ifm renhold og all annen rom-service. Utgangen fra leiligheten var rett ved strand, og palmer som gav skygge. Behov for skygge med temp på over 34 grader C. Fin temp. i sjøen med 28 gr. C. Fargerike fisker når en snorkler ut fra stranda. Grei båttur fra og til flyplass-området.»

• «Veldig god beliggenhet fra flyplassen. God og variert mat. Anbefaler spesielt Thai restauranten. Gode, fine soverom med behagelige senger. Personalet er hyggelige og hjelpsomme.»

• «Alt var fantastisk! Fantastisk personale . Maten var utmerket. Stedet er som et paradis.»

• Bandos Maldives Omtalescore: 8,7

«Nær flyplassen. Fikk tilgang til loung på øya etter utsjekk av hotellrommet, pga sen flyvning hjem. Fint bassengområdet.»

• Bandos Maldives Omtalescore: 8,7

«De nye 2-etasjes husene er veldig bra! flott bad!!»

De 10 beste hotellene i Nord-Malé-atollen

vurdert ut fra 14 813 hotellanmeldelser på Booking.com