Luledzina 14, 71000 Sarajewo, Bośnia i Hercegowina
Stosunek jakości do ceny
8,6
Bezpłatne WiFi
9,2
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 11 czerwca 2026
Renata
PolskaBardzo miły personel, super lokalizacja. Pokoj czysty.
Ocena dodana: 6 maja 2026
Sławomir
PolskaPolecam. Najlepsza lokalizacja do zwiedzania Sarajewa. Wspaniała obsluga. Podróżując samochodem nalezy koniecznie zarezerwować parking.
Pobyt: maj 2026
Ocena dodana: 27 kwietnia 2026
Paweł
PolskaBrak uwag. Jedyny Mankament to brak czajnika w pokoju.
Bardzo dobra lokalizacja - centrum i bliskość głównych atrakcji miasta. bardzo dobry dojazd z lotniska. Bardzo dobra obsługa.
Pobyt: kwiecień 2026
Ocena dodana: 23 marca 2026
Ewelina
Polska- Przez ściany słychać każde stuknięcie wewnątrz i na zewnątrz hotelu. Wyciszenie było słabe. Mi osobiście nie przeszkadzało ale jak ktoś lubi kompletną ciszę to może nie być dobry wybór. - Na ścianie obok łóżka towarzyszyły mi dwie pluskwy. Pod łóżkami i kaloryferem było sporo jaj co zauważyłam drugiego dnia pobytu. - Brak kubka do picia, mimo że pod stolikiem znajdował się czajnik
- Wspaniała lokalizacja, w samym centrum starego miasta - Uprzejma obsługa i duży plus za szybką interwencję w sprawie, którą zgłosiłam na booking. - Ciepła woda, która leci od razu i nie trzeba czekać na nią długo - Pianka do kąpieli pod prysznicem, zestaw ręczników Polecam dla osób, które spędzają cały dzień poza hotelem i żyją nadzieja, że nie zabiorą ze sobą do kraju souvenirów w postaci pluskiew 😁❤️ Na zachętę daje mocne 6/10
Pobyt: marzec 2026

Ocena dodana: 18 września 2025
Kołba
PolskaMały pokój na poddaszu, ale jest to specyfika tego hotelu.
Hotel inny niż wszystkie. Ma swój klimat. Śniadanie w pięknej scenerii. Położenie rewelacja.Udało się zaparkować samochód przy hotelu mimo że są tylko 2 miejsca..
Pobyt: wrzesień 2025
Ocena dodana: 18 września 2025
Scheidig
FrancjaSzkoda,że nie było czajnika do gotowania wody.
Pobyt w tym hotelu był bardzo udany,personel tego hotelu był bardzo miły i pomocny. Wszędzie blisko, Polecam gorąco ten hotel!!!!
Pobyt: wrzesień 2025
Ocena dodana: 14 lipca 2025
Grzegorz
PolskaMa kilka mankamentów które łatwo można usunąć. Ręczniki do wymiany, są czyste ale bardzo mocno zużyte, wieszak na ręcznik w łazience zepsuty, uchwyt prysznica zepsuty, łóżko było najgorsze, każdy ruch powodował skrzypienie to jest naprawdę denerwujące, wykładzina na korytarzu zdecydowanie do wymiany. Dlatego nie daję wyższej oceny a szkoda bo hotel ma potencjał.
Hotel położony rewelacyjnie, praktycznie na starym mieście, można i warto zarezerwować miejsce parkingowe przy hotelu. Śniadanie skromne ale wystarczające, kontakt z obsługą dobry. Jest klimatyzacja, pokoje i łazienka czyste. Fajny klimatyczny hotelik.
Pobyt: lipiec 2025
Ocena dodana: 15 kwietnia 2025
Dawid
PolskaW moim pokoju nie było pilota od telewizora, a sam telewizor nie działał - musiałem go sam podłączyć, a za pilot robił mój telefon, który taką funkcję pilota posiada. Z łazienki wydobywał się nieprzyjemny zapach (nie wiem czy to wina położenia budynku czy taką kanalizację tu po prostu mają) - ale piszę taką informację, bo dla kogoś to może być dość istotne.
Hotel usytuowany w samym centrum starego miasta więc wychodzisz z hostelu i już znajdujesz się w historycznym centrum miasta gdzie możesz zakupić pamiątki, zjeść itp. Mój pokój był czysty, Wi-Fi działało bez zarzutu, a śniadanie to dość duży wybór. Na dwie noce idealny.
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 7 kwietnia 2025
Dominika
PolskaHotel w samym centrum Sarajewa. Zadowalające śniadania, czysty pokój.
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 18 sierpnia 2024
Marcin
PolskaIdealne położenie 100 metrow od Bascarsiji, parking na miejscu, smaczne śniadanie
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 29 sierpnia 2023
Zygmunt
PolskaMożna mieć lekkie zastrzeżenia do "świeżości" pokoju - przydał by się mały remont/odmalowanie.
Znakomita lokalizacja i personel. Łazienka ładna i czysta.
Pobyt: sierpień 2023

Ocena dodana: 27 lipca 2023
Robert
PolskaBliskość centrum i atrakcji śniadanie podstawowe, w sumie na jedną noc OK
Ocena dodana: 18 lipca 2023
Maciej
PolskaŚwietnie położony. Dobre śniadania.
Ocena dodana: 7 czerwca 2026
Aleksandra
PolskaŚniadania raczej niskiej jakości
Lokalizacja, przemiły personel
Pobyt: marzec 2026
Ocena dodana: 5 czerwca 2026
Barbara
PolskaPiękny obiekt idealnie położony , w samym centrum Bascarsiji, miła obsługa, smaczne śniadanie. Polecamy
Ocena dodana: 22 maja 2026
Artur
PolskaW pokojach ciemno, pleśń i grzyb. Nieprzyjemny zapach. Omijać szerokim łukiem. A miało być chyba klimatycznie.
Dwie zalety. Sympatyczna pani w recepcji i lokalizacja.
Pobyt: maj 2026
Ocena dodana: 2 sierpnia 2024
Daniel
PolskaDodatkowo płatny parking 10 Euro w opisie jest w cenie, brak lodówki...
Lokalizacja mega wszędzie blisko samo centrum...
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 1 września 2023
Łukasz
PolskaPyszne śniadania, idealna lokalizacja.
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 5 sierpnia 2023
Adam
PolskaNie dotyczy
Świetny hotel w samym centrum Sarajeva , własciwie bedac w nim czujesz serce miasta. Wszedzie jest kilka kroków do najciekawszych zabytków a wieczorem miło jest pospacerować po najblizych uliczkach gdzie jest pełno restauracji , barów i tetni życie. Bardzo miła i konkretna obsługa , mały parking ale z pomoca obsługi parkowanie bezproblemowe. Polecam !!!
Ocena dodana: 24 lipca 2023
Waldemar
PolskaNic
Bliskość hotelu do centrum starego miasta.
Ocena dodana: 9 lipca 2023
Joanna
PolskaPołożenie nie ma sobie równych. Wspaniała obsługa. Cudowny klimat hotelu. Śniadania obfite. Jeżeli do Sarajewa to tylko tam !!!
Ocena dodana: 20 czerwca 2026
Paryż, Francja
Salzburg, Austria
Sopot, Polska
Berwick-upon-Tweed, Wlk. Brytania
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego