Przejdź do głównej treści

8,2

• Bezpłatne WiFi

8,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 6 czerwca 2026

• Podróżujący w pojedynkę
    • 5 noclegów

Sniadanie dobre zróżnicowane świeżo wyciskany sok

• Ocena dodana: 7 maja 2026

9,0
    Wspaniała lokalizacja. Leżaki pod palmami nad samym morzem… cudo!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Basen, siłownia, lokalizacja na wielki plus!

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2026

9,0
    Fajne miejsce na kilkudniowy wyyjad.
    • 6 noclegów

Gdy przyjechaliśmy wieczorem z trudem otworzyliśmy kartą nasz pokój. Po monitach zostało to naprawione. Ale drzwi zacinające się do pokoju nikomu nie przeszkadzały. Trochę brak na terenie obiektu zadbanej zieleni, kwitnących krzewów, czy kwiatów, które widzieliśmy wokół sąsiednich hoteli. Ale może to jeszcze będzie uzupełnione. W hotelu były tylko śniadania, nie było możliwości zjedzenia kolacji. Ale o tym wiedzieliśmy decydując się na przyjazd.

Śniadania bardzo dobre. Pyszne pieczywo. Fakt że booking zapewniał transport na lotnisko było bardzo pomocne. Fajna lokalizacja.

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 5 kwietnia 2026

• Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Byliśmy na koniec marca ale baseny hotelowe były zamknięte.

Byliśmy w składzie 2+ czteromiesięczne dziecko. Wszystko spełniło nasze oczekiwania. Miła i pomocna obsługa, dobre śniadania i świetna lokalizacja. Blisko hotelu przystanek autobusowy o restaurację. Z małym dzieckiem szczególnie na plus bliskość deptaka i morza.

• Ocena dodana: 29 marca 2026

7,0
    Ogólnie hotel nie jest zły, ale jest trochę rzeczy do poprawy.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania słabe, kawa okropna, czystość i wygląd sali bardzo słabe

Lokalizacja, wszystko blisko. Pokoje ok, widok super, czystość i wyposażenie pokoju 4+. Personel, miły bardzo pomocny

• Ocena dodana: 23 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Polowe łóżka bardzo niewygodne, basen zamknięty nie był przystosowany do tej pory pogodowej

Dobre śniadanie, miejsce

• Ocena dodana: 23 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Basen wewnętrzny i siłownia to faktycznie porażka, czynne w godzinach kiedy większość korzysta z pogody na dworze(basen do 17), żeby się tam dostać trzeba przejść do innego budynku. Siłownia i szatnia straszą. W pokoju było czystko ale ciągle chodził tam jakiś wentylator że nie dało się spokojnie wyspać. Śniadanie typowe angielskie i codziennie praktycznie to samo. Ogólnie pobyt spoko ale jednak …

Lokalizacja hotelu rewelacja, blisko morza i dreptała, spacerkiem do portu 10min.

• Ocena dodana: 16 marca 2026

Nic

Bliskość plaży i promenady.

• Ocena dodana: 9 marca 2026

Siłownia, basen wewnętrzny,

Lokalizacja, smaczne śniadania, widok z pokoju

• Ocena dodana: 2 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo cofnięty balkon - praktycznie cały dzień w cieniu, oznaczenie pokoi beznadziejne- pierwszego dnia szukaliśmy przeszło 10 minut, bo brak prawidłowego oznaczenia i strzałek.

Spokojna okolica, blisko do szerokiej promenady, duży wybór na śniadaniu, który był od 8.00 do 10.30.

• Ocena dodana: 22 lutego 2026

• 7 noclegów

Obiekt jest położony bezpośrednio przy plaży i przy ścieżce nadmorskiej. Jeśli będziecie mieć możliwość to zdecydowanie polecam pokoje z widokiem na morze i na górnych piętrach. Widok na zachody słońca jest zjawiskowy. W pokojach jest przestrzennie i czysto choć nieco ascetyczny klimat. Śniadania są smaczne, i bogate, choć po kilku dniach na pewno będą powtarzalne. Na miejscu jest kucharz, który usmaży np. ser haloumi. I to jest naprawdę fajne. Jest świeżo wyciskany sok z pomarańczy. Brakuje niestety wody, wody gazowanej np. Ale to w sumie drobiazg.

• Ocena dodana: 21 lutego 2026

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niektóre elementy w pokojach są już nieco zużyte, śniadania raczej monotonne, basen wewnętrzny z chłodną wodą

Super lokalizacja przy promenadzie, czyste pokoje codziennie sprzątane, widok na morze

• Ocena dodana: 20 lutego 2026

8,0
    Ogólnie pobyt uważam za udany, głównie dzięki temu, że hotel ma znakomite położenie.
    • 4 noclegi

Brak dobrej kawy do śniadań. Są dostępne dwa ekspresy, ale jakość samej kawy niestety pozostawia wiele do życzenia. Na śniadaniach można wybrać coś dla siebie, jednak są one bardzo powtarzalne. Przydałby się również przegląd w pokojach i poprawienie kilku irytujących rzeczy. W naszym np. bardzo opornie funkcjonowała bateria nad zlewem oraz spłuczka WC. Opornie otwierały się również drzwi wejściowe do pokoju.

Bardzo dobre położenie hotelu, przy samym morzu. Fantastyczny widok z tarasu. Centrum Pafos w zasięgu krótkiego spaceru nabrzeżną promenadą. Obsługa hotelowa bardzo pomocna i życzliwa.

• Ocena dodana: 20 lutego 2026

9,0
    Bardzo udany pobyt. Lokalizacja hotelu znakomita. Bardzo dobre i zróżnicowane wyżywienie.
    • 3 noclegi

Zarezerwowałem dowóz do hotelu i czekałem na transport. Zadzwoniłem do hotelu z lotniska i pani poinformowała mnie, że nie będę miał transportu do hotelu. Przyjechałem więc do hotelu autobusem. Na miejscu okazało się, że hotel tego nie dopilnował. W drogę powrotną zapewniono transport busem na lotnisko.

Bardzo smaczne i zróżnicowane śniadania i obiadokolacje. Czystość obiektu. Miły personel hotelu i obsługa w restauracji.

8,0
    Gdyby nie problem z transferem do hotelu -pobyt ok.
    • 10 noclegów

W basenie krytym bardzo zimna woda - nie do użytku (pobyt w styczniu). Czekaliśmy na transfer z lotniska do hotelu ok. 2 godzin pomimo powiadomienia hotelu, że czekamy.

Teren hotelu przestronny, dochodzący do deptaku wzdłuż morza. Duże pokoje - każdy z balkonem i widokiem na morze. jasny plan serwisu pokojowego: wymiana ręczników co drugi dzień, pościeli co trzeci dzień. Dobre śniadania.

• Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

Bardzo dobry hotel do wypadu poza wysokim sezonem, spędziliśmy w tym hotelu 5 dni. Bardzo ciekawie zlokalizowany na dużym obszarze. Lekko na uboczu, ale w zasięgu spaceru do portu w Pafos i do głównych atrakcji tego miasta. Pokoje duże, czyste. Śniadania rewelacyjne, bardzo duży wybór, wszystko smaczne.

Dobry
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 4 noclegi

Niestety obiekt już dość mocno podniszczony. W pokoju przydałby się remont, zwłaszcza łazienek. Nie było tragedii, ale czystość dla mnie na 5. Śniadanie ok, ale w niezbyt klimatycznym miejscu. Na plus omlety robione na zamówienie.

Lokalizacja bardzo dobra, piękny widok na morze. Na uboczu ale spacerkiem, piękną promenadą można dojść do atrakcji. Pokój bardzo duży, wygodny.

• Ocena dodana: 20 stycznia 2026

8,0
    Świetna lokalizcja i extra śniadania, lecz hotel wymaga remontu
    • 3 noclegi

Pokój nieprzytulny i wręcz zimny. Wystrój minimalny. Meble z innej epoki, choć materac bardzo wygodny. Wynająłem salon z sypialnią, gdzie sypialnia świeciła pustkami. Tam poza malutka sofą i starym biurkiem, nie było mebli. Basem wewnętrzy był, ale bałbym sie tam chodzić. Woda zimna i generalnie mało zachęcająco

Hotel perfekcyjnie zlokalizowany, nad samym morzem i promenadą. Znakomite śniadania. Zaletą jest tez możliwość dogodnego parkowania samochodu na terenie obiektu

• Ocena dodana: 18 stycznia 2026

8,0
    Jestem zadowolona z wyboru hotelu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Słychać było praca budowlane (budowy koło hotelu)

Widok na morze i bardzo dobre śniadania i wygodne łóżka

• Ocena dodana: 15 stycznia 2026

9,0
    Bardzo przyjemne miejsce, choć latem na pewno ma większy potencjał.
    • 4 noclegi

Zamiast podwójnego łóżka były dwa pojedyncze, co było problemem, ponieważ spało z nami dziecko i między łóżkami była szczelina. Basen wewnętrzny, sauna otwarte krótko - brak atrakcji wieczorami, kiedy robiło się już ciemno.

Pyszne śniadania, duży wybór dań na ciepło. Piękny widok na morze. Klimatyczny kurort, nie jak standardowy hotel, ale kilka budynków z oddzielnym wejściem do każdego pokoju/apartamentu.

• Ocena dodana: 11 stycznia 2026

Wszystko OK!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 4 noclegi

Sok grejpfrutowy smakował jakby był spleśniały.

Hash browns na śniadaniu były bardzo spoko, szkoda że nie codziennie. Widoki super. Sprzątane codziennie.

• Ocena dodana: 31 grudnia 2025

• Apartament typu Comfort z transferem lotniskowym
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Raczej nie było takiej rzeczy..

Generalnie wszystko :)

• Ocena dodana: 23 grudnia 2025

7,0
    Rewelacyjna lokalizacja i fajny hotel ale wymaga odnowienia i sprzątania
    • Grupa
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami i widokiem na morze

Czystość:(

Lokalizacja

• Ocena dodana: 18 grudnia 2025

• Pokój typu Comfort Superior z transferem lotniskowym
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobra lokalizacja względem miasta oraz wybrzeża. Dobra organizacja w hotelu.

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: