Altinia 51, 30173 Favaro Veneto, Italija
Vrijednost za novac
8,2
Besplatni WiFi
8,2
Stvarni gosti. Stvarni boravci. Stvarni dojmovi.
Saznaj više- otvara dijaloški okvirSvaka je prosječna ocjena između 1 i 10. Da bismo dobili ukupnu ocjenu koju vidite, zbrojimo sve prosječne ocjene koje smo primili i dijelimo taj zbroj s brojem prosječnih ocjena koje smo primili. Koristimo ponderirani sustav recenzija, što znači da je utjecaj na izračun ukupne prosječne ocjene veći što je recenzija novija. Osim toga, gosti mogu dati zasebne „podocjene“ u ključnim područjima, kao što su lokacija, čistoća, osoblje, udobnost, sadržaji, vrijednost za novac i besplatni WiFi. Imajte na umu da gosti svoje podocjene i ukupne ocjene šalju neovisno, tako da između njih nema izravne veze.
Možete ocijeniti Smještajni objekt koji ste rezervirali putem naše Platforme ako ste u njemu boravili ili ako ste došli u objekt, ali na kraju niste ondje boravili. Za uređivanje recenzije koju ste već poslali, molimo da kontaktirate našu Službu za korisnike.
Imamo osoblje i automatizirane sustave koji su zaduženi za otkrivanje lažnih recenzija poslanih na našu Platformu. Ako otkrijemo takve recenzije, brišemo ih i, ako je potrebno, poduzimamo radnje protiv odgovornih osoba.
Ako bilo tko drugi primijeti nešto sumnjivo, uvijek to može prijaviti našoj Službi za korisnike kako bi naš tim zadužen za prijevare mogao istražiti slučaj.
U idealnom bismo slučaju objavili svaku recenziju koju dobijemo, neovisno o tome je li ona pozitivna ili negativna. Međutim, nećemo prikazati nijednu recenziju koja uključuje ili se odnosi na (između ostalog):
Kako bismo bili sigurni da su recenzije relevantne, možemo prihvatiti samo recenzije koje su poslane u roku od tri mjeseca od odjave, a možemo prestati prikazivati recenzije nakon što prođe 36 mjeseci ili ako je Smještajni objekt promijenio vlasništvo.
Smještajni objekt može odlučiti odgovoriti na recenziju.
Kada vidite više recenzija, najnovije će biti na vrhu, ovisno o nekoliko drugih čimbenika (na kojem je jeziku recenzija, radi li se samo o ocjeni ili sadrži i komentare itd.). Ako želite, možete ih sortirati i/ili filtrirati (po vremenu godine, prosječnoj ocjeni itd.).
Katkad prikazujemo eksterne ocjene recenzija s drugih poznatih internetskih stranica za putovanja. Ako je to slučaj, ta će informacija biti jasno istaknuta.
Ove su smjernice kreirane kako bi sadržaj korisnika na Booking.com-u bio relevantan i primjeren za obitelji bez ograničavanja mišljenja. Iste se primjenjuju neovisno o prirodi komentara ili odgovora.
Sadržaj korisnika trebao bi biti vezan uz putovanja. Najkorisniji je detaljan sadržaj koji pomaže drugima u donošenju boljih odluka. On ne smije sadržavati političke, etičke ni religiozne komentare. Promotivan sadržaj bit će uklonjen, a bilo kakve poteškoće vezane uz usluge Booking.com-a bit će proslijeđene Službi za korisnike ili Službi za podršku partnerima.
Sadržaj korisnika treba biti primjeren za globalnu publiku. Molimo vas da izbjegavate korištenje neprimjerenih izraza na bilo kojem jeziku. Komentari i sadržaj koji uključuju govor mržnje, diskriminirajuće izraze, prijetnje, seksualno eksplicitne komentare, nasilje i promoviraju ilegalne aktivnosti strogo su zabranjeni.
Sav bi sadržaj trebao biti jedinstven i stvaran. Recenzije su najvrjednije kada su stvarne i neizmijenjene. Vaš je doprinos isključivo vaš. Partneri Booking.com-a ne smiju objavljivati komentare u ime gostiju niti nuditi pogodnosti u zamjenu za recenzije. Bilo kakvi pokušaji smanjivanja ocjene konkurenta slanjem negativne recenzije neće se tolerirati.
Poštujte tuđu privatnost. Booking.com će nastojati ukloniti sve adrese e-pošte, brojeve telefona, račune društvenih mreža i slične osobne podatke.
Mišljenja iz recenzija i odgovora objavljenih na Booking.com-u iznijeli su gosti i smještajni objekti, a ne Booking.com. Booking.com se odriče odgovornosti za sadržaj recenzija ili odgovora na recenzije. Booking.com samo distribuira (bez ikakve obveze da prethodno provjeri) i ne mora objaviti te komentare i odgovore.
Po zadanim postavkama, recenzije se sortiraju prema datumu recenzije i dodatnim kriterijima kako bi se prikazale najrelevantnije recenzije, uključujući, ali ne ograničeno na: jezik, recenzije s tekstom i recenzije koje nisu anonimne. Dodatne opcije sortiranja mogu biti dostupne (prema vrsti putnika, prema ocjeni itd...).
Ova usluga može uključivati prijevode koje omogućuje Google. Google se odriče bilo kakve odgovornosti za jamstva, izričita ili podrazumijevana, u vezi s prijevodom, uključujući bilo kakva jamstva o točnosti, pouzdanosti i bilo kakva jamstva tržišnog potencijala ili prikladnosti za određenu namjenu i nekršenje prava.
Kraj sadržaja u dijaloškom okviru
Rezultati 1 - 25
Datum recenzije: 12. siječnja 2026.
Antonini
HrvatskaTreba promijeniti stare deke i da bude čistije u kupatilu
Povoljna cijena
Boravak: siječanj 2026.
Datum recenzije: 28. prosinca 2025.
Mihaela
HrvatskaBilo je jako hladno u sobi kada smo došli, a grijanje je bilo limitirano na 21°C.
Blizina aerodroma Marco Polo.
Boravak: prosinac 2025.
Datum recenzije: 23. srpnja 2025.
Marta
HrvatskaDoručak
Blizina javnog prijevoza i blizina Veneciji kao i parking
Boravak: srpanj 2025.
Datum recenzije: 13. travnja 2025.
Igor
HrvatskaDeke nemaju svoju navlaku, pokrivanje je u kombinaciji sa plahtom. Plahte i jastučnice su bile čiste ali deka flekava i djeluje dosta staro. TV ne radi dobro odnosno signal prekida svakih par sekundi. Nije nam uopće bitan TV, ali kad je naveden u opisu smještaja, naveli smo neispravnost da budući gosti znaju.
Lokacija odlična, blizina trgovina i busa. Privatni parking. Ljubazno osoblje.
Boravak: travanj 2025.
Datum recenzije: 20. siječnja 2025.
Vedad
Bosna i HercegovinaU jednoj od dvije iznajmljene sobe osjetio se neugodan miris, na plafonu u kupatilu vidljivi tragovi poplave tako da treba renoviranje, izderan ručnik,
Parking prostor, ljubazno osoblje, relativno blizu središtu Veneciji
Boravak: siječanj 2025.
Datum recenzije: 8. siječnja 2025.
Zoran
Hrvatskamalo veci tus
Boravak: siječanj 2025.
Datum recenzije: 3. siječnja 2025.
Marko
HrvatskaDorucak je ispodprosjecan, osoblje ne pretjerano ljubazno ali ok sve u svemu.
Dobra lokacija blizu stanice za bus koja vodi do Venecije za 20ak minuta
Boravak: listopad 2024.
Datum recenzije: 28. studenog 2024.
Zorica
HrvatskaSobe su uredne i čiste. Besplatan parking a jako blizu autobusna stanica i sa busom bez ikakvih problema ste u samom centru Venecije za nekih pola sata. Ljubazno osoblje na recepciji i svaka pohvala za vrijedno osoblje u sobi koje je svaki dan uređivala našu sobu.. preporuke svakako.
Boravak: studeni 2024.
Datum recenzije: 13. srpnja 2024.
Marko
HrvatskaLokacija odlična što se tiče posjeta Venecije. Gradski prijevoz prema Veneciji izuzetno blizu. Ljubazno i uslužno osoblje, soba izvrsna, parking pokriven video nadzorom te ograđen.
Boravak: srpanj 2024.
Datum recenzije: 29. travnja 2024.
Amer
Bosna i HercegovinaPredlazemo samo da se promijene deke jer su nekako zastarjele, jorgani bi bilo puno bolji.
Smjestaj je bio ok, sve kao i na slikama. Osoblje ljubazno. Lokacija hotela je blizu autobuske stanice tako da je lahko doci do krajnje stanice u Veneciji. Sve pohvale za parking, odlican je. Ko dolazi sa autom preporuke za ovaj hotel.
Boravak: travanj 2024.
Datum recenzije: 4. veljače 2024.
Nenad
SrbijaНема кувало за кафу.( Наравно да на рецепцији, тј. Панку можете попити кафу али…)
Чисто, јефтино и добра веза до центра Венеције. У близини је диван супермаркет, пиљаре и пекаре. Добро је ту у хотелу оставити ауто на паркингу и отићи градским превозом до центра. Паркинг у центру је прескуп.
Boravak: siječanj 2024.
Datum recenzije: 3. travnja 2023.
Erin
HrvatskaMalo izazovna komunikacija na engleskom jeziku, kupaonica je mogla biti i malo cisca.
Blizu aerodroma, udobni kreveti, mirna i tiha lokacija. Besplatan parking u sklopu hotela.
Boravak: travanj 2023.
Datum recenzije: 6. ožujka 2023.
Šapina
HrvatskaČistoća wca, ventilacije
Dopustili su nam parkiranje prije check in-a, osoblje jako usluzno. Lokacija dobra.
Boravak: ožujak 2023.
Datum recenzije: 11. veljače 2026.
Ivan
HrvatskaOdlične, prostrane i čiste sobe. Osoblje jako ljubazno, parking super velik Lokacija smještaja je jako super i može se busom brzo stići u Veneciju
Boravak: veljača 2026.
Datum recenzije: 12. siječnja 2026.
Nenad
SrbijaBilo je hladno , grejanje je slabo
Boravak: siječanj 2026.
Datum recenzije: 12. listopada 2025.
Karin
HrvatskaSve je loše, kupaonica užasno prljava, posteljina ofucana
Ništa
Boravak: listopad 2025.
Datum recenzije: 29. svibnja 2025.
Matteo-dominik
HrvatskaIma samo doručak i još se plaća dodatno nema večere i ništa i bili smo platiti 7eura doručak po osobi što je glupo i neprihvatljivo platili smo doručak imali smo račun otišli u sobu na niti minutu da bi se vratili da uzmemo sok pa su nas zaustavili i rekli da treba platiti da bi uzeli sok a nije prošlo ni minutu od sobe do dole Sram ih bilo
Sve je blizu i čak Venecija lokacija top busna stanica je blizu
Boravak: svibanj 2025.
Datum recenzije: 2. svibnja 2025.
Anja
HrvatskaAko vec moram nesto napisat, onda kritika na prekrivac u koji bi se trebalo uloziti ili da je bar cijeli uvucen u posteljinu. Mozda je problem u meni i trebala bi biti manje gadljiva i opterecena 😀
Super lokacija ako ne zelite platiti skup smještaj, koliko se plati, toliko se i dobije. Sobe i vise nego pristojne, posteljina cista, rucnike su mijenjali. Odsjeli smo 2 noci.Kupaona također OK. Parking pod video nadzorom. Autobusna stanici na 3 min od hotela.. Vratila bih se opet, preporučam.
Boravak: svibanj 2025.

Datum recenzije: 2. veljače 2025.
Irma
HrvatskaNisam htjela kvariti ocjenu hotelu pošto nismo ni bili u njemu.Međutim moram reći da sam jako razočarana komunikacijom. Nažalost zbog smrtnog slučaja u obitelji nismo mogli doći na ugovorene datume. U par navrata sam slala zahtjev za promjenu datuma,za bilo koji termin koji bi odgovarao samom hotelu ,nisu se potrudili niti napisati smislen i profesionalan odgovor,samo su nas odbili bez komentara.
Boravak: siječanj 2025.
Datum recenzije: 17. lipnja 2024.
Loreta
HrvatskaNeuredna soba, imam osjećaj da je nisu očistili prije nas. Pod čak nije ni bio pometen. Ručnike mjenjaju svaka 3 dana.
Udoban krevet i veliki balkon
Boravak: lipanj 2024.
Datum recenzije: 21. svibnja 2024.
Srecko
Bosna i HercegovinaLosa higijena ne mjenjaju prljave peskire dlake po podu nije ociscenja soba sobarice su lose
Lokacija besplatan parking
Boravak: svibanj 2024.
Datum recenzije: 20. prosinca 2023.
Lidija
HrvatskaHotel cist uredan, puno puta sam bila i opet cu
Boravak: prosinac 2023.
Datum recenzije: 17. prosinca 2023.
Ovcaric
HrvatskaPoložaj za blizinu aerodroma
Boravak: prosinac 2023.
Datum recenzije: 15. srpnja 2023.
Nina
HrvatskaJako sam zadovoljna s hotelom i uslugom, čistoća na najvišoj razini i to je ono što me se najviše dojmilo. Pohvala spremacicama. Ljubazno i susretljivo osoblje spremno za pomoć u svakom trenutku. Dodatni bonus je ako vam treba parking za auto, a vi putujete dalje možete auto ostaviti u hotelu uz novčanu nadoknadu.
Boravak: srpanj 2023.
Bibinje, Hrvatska
Baška Voda, Hrvatska
Mošćenička Draga, Hrvatska
Kotor, C. Gora
Na temelju vaše aktivnosti na našoj platformi, pružamo vam personalizirane preporuke. Ako želite, možete isključiti tu opciju. Imajte na umu da će isključenje biti primijenjeno samo na onom uređaju koji trenutačno koristite. Stoga je potrebno prilagoditi ovu postavku na svim uređajima koje koristite kako bi se primijenile vaše željene postavke.
Booking.com je dio grupe Booking Holdings Inc., vodeće svjetske tvrtke za online rezervaciju smještaja i slične usluge.
Imamo više od 70 milijuna provjerenih recenzija stvarnih gostiju.
Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.
Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.
Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.
Ako ste rezervirali putem naše stranice i želite napisati recenziju, trebate se najprije prijaviti.
Kraj sadržaja u dijaloškom okviru