Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,6

• Gratis WiFi

6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 11

• Beoordeeld op: 23 april 2025

9,0
    Luxe kamers in een oase van rust
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Luxe schone kamers in een oase van rust. Net op een paar minuten rijden van het dorpje vandaan maar prachtig gelegen, middenin de natuur. Wij vonden het persoonlijk erg prettig dat er weinig kamers zijn, 6 beneden en twee boven. Hierdoor kom je echt tot rust. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Fijn zwembad en prima ontbijt. Ook twee keer gedineerd en dat was ook dik in orde.

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 7 maart 2025

Voortreffelijk

Ver van het centrum

Zeer vriendelijk personeel. Kwam savonds met ons een spel spelen. Lekker eten Mooie kamers. Zalig plekje aan het zwembad. Een echte aanrader

Verbleven in februari 2025

• Beoordeeld op: 3 januari 2025

Heerlijk verblijf van aankomst tot vertrek.
    • Verbleef 1 nacht

Niets!

Weg van de drukte, een klein stukje het binnenland in, ligt dit kleine hotel op een rustiek plekje tussen de rijstvelden. Bij aankomst krijg je een koel handdoekje en een ijskoude kaneelthee, heerlijk en gastvrij. Het hotel ademt een koloniale sfeer uit. Er zijn 8 kamers, waarvan 6 op de begane grond. Elke kamer heeft een zitje buiten met uitzicht op de tuin met veel exotische vogels en een klein , schoon zwembad. Het gezellige restaurantgedeelte heeft eettafels en ook zitjes, en is buiten, maar wel overdekt. De kamers zijn zeer ruim, brandschoon en sfeervol ingericht. De bedden en kussens liggen heerlijk. Naast het bed is een zit/ligbank. Ook de badkamer is ruim en sfeervol. Er is een kast in de kamer en genoeg plaats voor grote koffers. Ook zijn er koffie en theezet mogelijkheden. Het personeel en de manager Indika zijn bijzonder aardig en behulpzaam. We kozen voor het avondeten Rice and Curry met kip. Die was overheerlijk. Vooraf een soepje en als dessert een schaal met heerlijk vers fruit. Ook het ontbijt was uitgebreid, met zowel westerse als Singhalese onderdelen. Helaas verbleven we hier maar 1 nacht, op doorreis, anders hadden we ook 1 van de leuke tripjes geboekt. We komen hier zeker terug en raden Sevanagama Villa aan iedereen aan!

Verbleven in januari 2025

• Beoordeeld op: 15 december 2024

Geweldig!

Niets.

Een mooi, klein hotel in een mooie omgeving. Heel vriendelijk personeel. Het ontbrak ons aan niets!!

Verbleven in december 2024

• Beoordeeld op: 14 september 2024

9,0
    Een van de twee mooiste hotels die wat we hadden gedurende onze rondreis in Sri Lanka
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het kleinschalige en de vriendelijke medewerkers. Zeer nette en ruime kamers

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 8 augustus 2024

Heerlijk
    • Groep

Helemaal niks

Heerlijk hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijt en ook voor de lunch kan je er heerlijk eten. Je komt hier helemaal tot rust met een heerlijk zwembad in de tuin. Prachtige ruime en schone kamers. Voor het avondeten hebben we een tuk tuk gepakt en zijn we naar het centrum gegaan naar de Rotibar maar het eten in het hotel is ook echt een aanrader.

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 22 januari 2024

8,0
    Erg goed
    • Verbleef 3 nachten

Tijdens ons verblijf (3 nachten) werd de kamer niet schoongemaakt en werden de handdoeken niet vervangen. We hebben zelf om toiletpapier en flessen water moeten vragen. Vreemd bij een tarief van 97 euro per nacht. Hoewel het personeel aardig en behulpzaam was, bleven wij met een naar gevoel achter. We kwamen er namelijk achter dat de manager ons 17 euro commissie (totale prijs 66 euro) had laten betalen voor de autorit naar ons volgende hotel. Dat het hotel een paar euro commissie rekent, snap ik, dat is hoe het over het algemeen in Sri Lanka gaat. Maar bijna 30% bovenop de prijs gooien? Dat is geen service naar je klanten te noemen.

Mooi hotel, stijlvol ingericht. Ruime en comfortabele kamer. Aardig personeel. Heerlijke curry en rijst. Centraal gelegen: in de buurt van verschillende nationale parken, Polonnaruwa, Sigiriya en Dambulla.

Verbleven in januari 2024

• Beoordeeld op: 1 december 2023

Fantastisch, een echte aanrader.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Uitmuntende service van het personeel die ons mee nam op een wandeling in de omgeving. Ze maakten een uitgebreide maaltijden voor ons.

Verbleven in november 2023

• Beoordeeld op: 16 september 2024

4,0
    Prijs kwaliteit verhouding erg slecht.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De wc was kapot, de ontlasting kwam er aan de onderkant uit. Bedden waren slecht. Het zwembad was vies.

Het was een mooie groene plek

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 30 juli 2025

Fantastisch
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in juli 2025

Resultaat 1 – 11

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: