Idi na glavni sadržaj
  4. Recenzije hotela na destinaciji Donji Štoj
Crna Gora Donji Štoj Proverene recenzije hotela od stvarnih gostiju

Nedavne recenzije

• Vila Cattleya Ocena gostiju: 9,6

„Krajnje neprijatno iznenadjenja . Pozvala sam broj vlasnika na dan kad je trebalo da udjemo u smestaj, zena koja mi se javila rekla je da su mislili da necemo dolaziti pa zato nemaju mesta iako sam ja rezervisala smestaj 10 dana pre . Na moje da ja nisam najavila otkazivanje je rekla dodjite nacicemo nesto . Stigle smo blizu lokacije oko 19 h , opet sam pozvala taj broj ali je bio iskljucen . Bila sam prinudjena da nadjem bilo sta u tom trenutku da ne bih spavala na plazi . Krajnje neprijatno iskustvo .”

• Apartments Dacic Još uvek nema recenzija

„Apartman je odličan, nov, uredan i funkcionalan. Vlasnik ljubazan i gostoljubiv. Lokacija odlična, plaža market pekara sve u blizini. Sve preporuke!”

• Apartments Hija Ocena gostiju: 9,4

„Lokacija i domaćini. Ovako je smeštaj prljav, wc katastrofa.”

• Hotel Ariana Lux Ocena gostiju: 9,5

„Savrsena lokacija, preko puta plaze, udaljena 5 min autom, izbjegne se sva popodnevna guzva. Bazen je isto super, voda jako prijatna i topla. Osoblje jako ljubazno.”

• Garden Villas Ocena gostiju: 9,7

„Savršen smeštaj,mesto za pravi odmor i uživanje! Domaćini predivni ljudi 😊. Hvala vam na svemu ! Veliki pozdrav za gospodina Zecira i njegovu divnu suprugu ❤”

• Bregvija Apartments Ocena gostiju: 8

„Lokacija vodi do praznog placa, nasli su nam alternativni smestaj koji je bio pristojan ali nije onaj sa slika. Ne preporucujem ovaj smestaj”

• Dara Apartmani Ocena gostiju: 10

„Čisto, udobno, svi sadrzaji koji su potrebni su omogućeni. Prijatna komunikacija i boravak.”

• ArtTaverna Ocena gostiju: 9,2

„Divni domacini, sve pohvale za smestaj i odnos cene i kvaliteta.”

• „Smeštaj je dobar, kreveti su udobni, čistoća je na zavidnom nivou. Svaki kutak je jako čist i uredan. Mirno je, a domaćini ljubazni i nenametljivi.”