Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Zakopane – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Zakopane Domki Wisienka

Zakopane Domki Wisienka – opinie

Droga Na Antałówkę 16, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 73 opinii o hotelu

9,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,9

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,9

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2024

    10
    Grzegorz
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    1. Należałoby rozważyć więcej i większe pojemniki na różne frakcje odpadów po to aby segregacja jeszcze w domki była łatwiejsza :) 2. Dobrze byłoby również dostosować powiadomienia automatyczne wysyłane przez booking w chacie z właścicielem domków, bo są one konfundujące. 3. Ściereczki do wycierania rąk w kuchni, jako dodatkowa opcja, poza papierem kuchennym, pozwoliłyby ograniczyć zużycie papieru kuchennego. Powodzenia:)

    Wynajelismy dwa domki. Jeden w wyzszym standardzie a drugi w regularnym. Oba pachniały nowością i pozwalały czuć się dobrze podczas całego pobytu. Pokoje są przestrzenne a salon sprzyja wspólnemu spędzaniu czasu. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Łatwy kontakt z właścicielem, , który mieszka za płotem na plus..

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 4 maja 2024

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 3 sypialniami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealna lokalizacja kilka minut spacerem od Kuźnic i Krupówek. Bardzo pomocny właściciel. Perfekcyjna czystość. Polecam

    Pobyt: maj 2024

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Dom z 3 sypialniami
    • 3 noclegi

    Komunikacja z gospodarzem na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 3 maja 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super pobyt, domki bardzo fajne wykonane w nowoczesnym stylu, z bardzo dobrym wyposażeniem i bardzo fajnie urządzone. Właściciel bardzo miły i dba o każdy szczegół co bardzo dobrze wpływa na wypoczynek. Świetna lokalizacja około 30 minut spacerem na Krupówki, wejście na Antałówkę praktycznie zaraz przy domkach. Z pewnością wrócimy i to nie jeden raz! Polecam! 😊😊

    Pobyt: maj 2023

  • Ocena dodana: 27 lutego 2023

    10
    Pobyt udany i cała rodzina zadowolona
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Miła atmosfera, obiekt w pięknej okolicy, warto odwiedzić

    Lokalizacja jak najbardziej . Właściciel naprawdę badzo miły i pomocny. Domki cieplutkie

    Pobyt: luty 2023

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super. Polecam ;)

    Pobyt: styczeń 2023

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament przyjemny ,czysty , wygodny, dobrze wyposażony - jednym słowem świetny!Bardzo mili pomocni gospodarze..Czuliśmy się jak w domu , dziękujemy :). Za rok do Was wracamy 🤩

    Pobyt: grudzień 2022

  • Ocena dodana: 5 września 2022

    10
    Nocleg na 6+
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 3 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gorąco polecam Domek Wisienka.Gospodarz bardzo ciepły, uprzejmy i rodzinny. Pomocny pod każdym względem🥰 Dziękujemy za wspaniały pobyt🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Pozdrawiamy z Kaszub.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super, domek duży, zadbany, czysto, estetycznie . Miło było po wedrowkach na szlakach odpoczac w domku

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2022

    10
    Domek komfortowy , łóżka bardzo wygodne, kuchnia dobrze wyposażona w sprzęty i naczynia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja bardzo fajna, wszędzie blisko , ale z dala od hałasu i zgiełku miasta. Blisko centrum

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 31 lipca 2022

    10
    rewelacyjny
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Dom z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie, rozkład domu, obsługa

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 22 lipca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super domki doskonale wyposażone. Mega ciepłe. Na pewno tam wrócimy :)

    Pobyt: listopad 2021

  • Ocena dodana: 14 listopada 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 3 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Domek super wyposażony, wszystko nowe i czyste. Polecam

    Pobyt: listopad 2021

  • Ocena dodana: 3 października 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Dom z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    Właściciele bardzo mili. Domek przestronny i przyjemnie urządzony. Wszystko czyste i zadbane. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 21 września 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ze tak krótko :(

    Czyste łazienki, przestronny dom. Bardzo sympatyczni właściciele :)

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 12 września 2021

    10
    Super wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Dom z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez zarzutów

    Cisza, spokój , czystość, wysoki standard swoboda, sympatyczny wlasciciel. Generalnie bardzo nam się podobało. Polecamy

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 11 września 2021

    10
    Cicho i komfortowo
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Dom z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowe, dobrze rozplanowane domki. Bardzo cicha okolica można bez stresowo wypocząć po zejściu ze szlaku. Pomocni i mili gospodarze.

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 10 września 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przestronny i nowoczesnie wykończony domek. Bardzo dobra lokalizacja

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie skoszona trawa dookoła domków. 28 calowy tv powieszony na ścianie jest stanowczo za mały jak na ten standard.

    Domek miesiąc temu oddany do użytku więc wszystko jest nowe. Bardzo czysto. Styl nowoczesny połączony ze stylem zakopiańskim sprawia, że bardzo dobrze się tam mieszka. Okolica spokojna, bez imprez, bez tłoku.

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa , super czysto , w środku wszystko czego potrzebujesz , bardzo dobra lokalizacja 10/10 :)

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2021

    10
    Wspaniale miejsce 10/10
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Dom z 3 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czyste spokojne i przyjemne miejsce. Warunki na najwyższym standardzie. Wspaniali i pomocni właściciele. Gorąco polecam to miejsce. My na pewno skorzystamy ponownie :)

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Dom z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściwie ciężko się do czegokolwiek przyczepić. Być może przy większej liczbie osób przydałaby się dodatkowa szafa na ubrania

    Bardzo przestronny apartament z podziałem na część dzienną (dół) i sypialną (góra). Dwie w pełni wyposażone łazienki! Blisko do Kuźnic 👍

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2021

    10
    Znakomity!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dom z 2 sypialniami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super.

    Domek jest przestronny, a jednocześnie przytulny. Bardzo dobrze wyposażony, wygodny, czysty i zadbany. Doceniliśmy miejsce do siedzenia ze stołem na zewnątrz i świetną lokalizację. Przesympatyczni właściciele:) Bardzo dobrze się tam czuliśmy. Na pewno wrócimy.

    Pobyt: sierpień 2021

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!