Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Gdynia – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Młynarzowy Dworek

Młynarzowy Dworek – opinie

ul. Ks. St. Zawackiego 2, Orłowo, 81-514 Gdynia, Polska

Nr 71 z 1 227 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Gdynia

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 357 opinii o apartamencie

9,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    9,4

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 14 lipca 2024

    9,0
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok

    Cudowne urokliwe miejsce, przemiła właścicielka, dobra lokalizacja

    Pobyt: lipiec 2024

  • Ocena dodana: 11 lipca 2024

    10
    Głęboki relaks w wyjątkowym miejscu
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament
    • 5 noclegów

    Absolutnie niczego nie można się czepić. :)

    Cudowni, bardzo pomocni gospodarze i niezwykły klimat Dworku. Odcięcie od świata w środku miasta, dodatkowo w świetnie skomunikowanym z resztą Trójmiasta miejscu. Fantastyczne miejsce!

    Pobyt: lipiec 2024

  • Ocena dodana: 8 lipca 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi

    Znakomita lokalizacja i wyśmienite warunki. Apartament o dużej powierzchni plus taras zapewniają komfortowe warunki wypoczynku.

    Pobyt: lipiec 2024

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2024

    10
    Jestem bardzo zadowolony. Pani gospodarz bardzo miła osoba
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Classic Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Urokliwe miejsce z fajnym klimatem. Pokój czysty i bardzo wygodne łóżko.

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2024

    10
    Polecam bardzo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Classic Suite
    • 8 noclegów

    Świetna lokalizacja, cisza, bardzo spokojne miejsce. Miejsce parkingowe łatwo dostępne.

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 16 czerwca 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemna przestrzeń pokoju z podziałem na część sypialną u góry, a na dole na łazienkę i kuchnię. Możliwość spaceru nad morze, bliska lokalizacja. Jak dla mnie idealna miejscówka na relaks w otoczeniu pięknego ogrodu.

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Classic Suite
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce pełne zieleni, spokojne, idealne na wypoczynek.

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słaba Lokalizacja, między Orłowem i Redłowem, przy skrzyżowaniu ruchliwych ulic.

    Ładne pokoje i otoczenie, sympatyczni gospodarze. Czysto i wszystko co potrzebne w wyposazeniu..

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 24 maja 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Classic Suite
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko OK. Miejsce bezpieczne i urokliwe. Nie ma nawet potrzeby zapinać i zabezpieczać rowerów na noc.

    Miejsce przyjazne rowerzystom. W pobliżu wjazd na R10 i R 13. Świetna lokalizacja na wypady rowerowe. Życzliwi właściciele. Umożliwili nam dowóz bagażu kurierem. Nadali bagaż powrotny. Co bardzo ułatwiło nam wyjazd. Serdecznie dziękujemy.

    Pobyt: maj 2024

  • Ocena dodana: 22 maja 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Classic Suite
    • 6 noclegów

    Bardzo klimatyczne miejsce. Gospodarze bardzo mili i pomocni w razie jakichkolwiek pytań. Serdecznie poleca to miejsce :-)

    Pobyt: maj 2024

  • Ocena dodana: 17 maja 2024

    10
    Magiczne miejsce z bardzo miłymi gospodarzami!
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemili właściciele, a miejsce magiczne - jak w filmie :)

    Pobyt: maj 2024

  • Ocena dodana: 16 maja 2024

    10
    Super miejsce, warto wrócić!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi

    Super lokalizacja. Dla przyjeżdzających autem - parking na terenie obiektu. Dla podróżujących pociągiem - autobus zatrzymuje się naprzeciw obiektu. Super teren wokół obiektu, jest gdzie usiąść, posiedzieć wieczorem na zewnątrz. Pokoje klimatyczne, ale nie dla tych co lubią nowoczesność. Właściciele mili, pomocni, kontaktowi.

    Pobyt: maj 2024

  • Ocena dodana: 8 maja 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Wszystko

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę blisko ulicy

    Urokliwe miejsce. Przenosi w dawny czas. Na wypad weekendowy Polecam.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 28 kwietnia 2024

    9,0
    Pokój posiadał wszystko co potrzebne do funkcjonowania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Brak funkcji przeglądarki w telewizorze, netfliksa.

    Klimat miejsca, Plusem balkon, na którym w nocy można podziwiać niebo. Pomimo ruchliwej ulicy w środku jest cicho. Darmowy Parking na terenie obiektu. Super przyjazny właściciel :) Blisko przystanek autobusowy, z któreego można jechać do każdego z głównych miast.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miło, sympatycznie. Niby w mieście ale w ustronnym miejscu, wszędzie blisko. Bardzo ładne i stylowe apartamenty. Polecam i pozdrawiam.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 1 kwietnia 2024

    10
    Bajka, na pewno wrócimy ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Klimat, spokój , świetni gospodarze , lokalizacja

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 14 marca 2024

    10
    Pobyt z dziećmi spędziłam bardzo przyjemnie- klimatyczne miejsce 🥰
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja bardzo dobra- wszędzie blisko.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 12 marca 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce i cudowni właściciele. Gorąco polecam.

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 28 lutego 2024

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super

    Wszystko było ekstra! Super gospodarze, pyszna kawa, było wszystko, czego nam trzeba.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 27 lutego 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czuliśmy się jak w domu.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 27 lutego 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce, wspaniały klimat, idealne miejsce na odpoczynek!

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 24 lutego 2024

    10
    Przyjemny pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjaźni i mili właściciele. Apartament bardzo klimatyczny i wygodny. Bardzo dobra lokalizacja, mimo ruchliwej ulicy obok jest cisza i spokój. Jesteśmy zachwyceni tym miejscem i napewno jeszcze wrócimy. :)

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 21 lutego 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 7 noclegów

    10 z plusem i do zobaczenia gdzieś na wiosnę. Może znowu na Wyspie o tej porze roku? Z pozdrowieniami.

    Pobyt: luty 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: