Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Węgry – opinie o hotelach
  3. Węgry – opinie o hotelach
Central Transdanubia Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• „Świetny personel mówiący po angielsku w całym hotelu, każdy jest chętny do pomocy. Super basen z hydromasażem, wda bardzo ciepła więc za to ogromny plus. Prywatna plaża to również jedna wielu zalet- bezpłatne leżaki, plaża zadbana, brak tłumów. Hotel czysty.”

• „Na plus mogę dać jedzenie, śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, każdy coś znajdzie dla siebie, nam smakowało.”

• „Camping położony w spokojnym miejscu, a teren był na tyle duży, że umożliwiał spokojny relaks.”

• Akadémia Hotel Ocena: 9

„Hotel na uboczu w zacisznej lokalizacji. Wyśmienite jedzenie”

• „Spokojna okolica miły obsługa bardzo udany wypoczynek”

• „Lokalizacja na skraju lasu, bardzo cicho, oprócz hałasu kosiarką rano. Ogólnie dużo miejsca w środku i na zewnątrz. Bania i sauna na świeżym powietrzu były super. Sklepy w mieście w miarę niedaleko. Korzystne położenie na trasie z Balatonu do Wiednia lub Bratysławy. Z uwagi na upał ucieszyły mnie kostki lodu w zamrażarce.”

• „bardzo dobre śniadanie parking w dziedzińcu, bezpieczne miejsce blisko ścisłego centrum”

• „Hotel godny polecenia, bardzo miła obsługa, dostępna całodobowo. Świetna lokalizacja.”

• Hotel Platan Ocena: 8

„Bardzo miła i pomocna obsługa.”

• Sárga Ház Ocena: 8

„Piękna lokalizacja, przyjemny, czysty apartament, wspaniali gospodarze”

30 Najlepszych Hoteli w regionie Central Transdanubia

na podstawie 67 633 Opinii o Hotelach na Booking.com