2. Česko hodnocení hotelů
  3. Plzeňský kraj hodnocení hotelů
Plzeňský kraj Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Maringotka Otavěnka na Šumavě Průměrné hodnocení: 10

„Maringotka krasne zařízená,čistá,.Nic nám nechybelo“

• Golf&Wellness Resort Alfrédov Průměrné hodnocení: 10

„Do resortu jezdíme už několik let pravidelně každý rok a vždy se rádi vracíme. Klidné místo, restaurace hned přes silnici, milý personál. Co víc chtít? Příští rok určitě přijedeme zase. :)“

• Hotel Central Průměrné hodnocení: 8

„Hotel v samém centru města s výhledem na katedrálu jak z pokoje, tak z krásného posezení v baru na střeše hotelu. Pestrá výborná snídaně.“

• Parkhotel Plzen Congress Center Průměrné hodnocení: 7

„Pokoj byl čistý, vše bylo v naprostém pořádku. Snídani jsem bohužel nevyužila z důvodu brzkého odjezdu.“

• OREA Hotel Špičák Šumava Průměrné hodnocení: 10

„Možnost svačiny na výlet, možnost výběru jídla při každém chodu dle vlastních preferencí, k večeři byla vždy ryba, velký výběr zeleniny a ovoce“

• Hotel Na Pekárně Průměrné hodnocení: 10

„Přístup majitelky a personálu, skvělá snídaně, fantastické služby pro ubytované klienty (spousta map a tipů na výlety v Sušici a okolí, příjemné posezení u recepce, k dispozici časopisy, lednička na pokoji atd.), velmi kvalitní zatemňující závěsy...“

• Hotel Victoria Průměrné hodnocení: 8

„Dobrá lokalita hned u vlakové zastávky. Jedná se o klasický český hotel s nepřetržitou recepcí, snídaní v ceně. Požadavku na oddělené postele nám bylo vyhověno. Pokoje byly čisté a útulné.“

• PRIMAVERA Hotel & Congress centre Průměrné hodnocení: 9

„Výhled z pokoje do přírody, velký útulný pokoj, pohodlné postele, krásně jsme se vyspali, čistota pokoje i koupelny. Autobusová zastávka u hotelu, nemusíte řešit parkování v centru města.“

• Hotel Prokopávka Průměrné hodnocení: 7

„Prostředí, sportovní vyžití.“