Przejdź do głównej treści

8,5

• Bezpłatne WiFi

7,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 3 lutego 2026

9,0
    Dobra cena i świetna przestrzeń wspólna, ale duży minus za zimną wodę
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety największy minus to zawsze zimna woda pod prysznicem – sprawdzałam kilka razy: wczesnym rankiem, przed południem, w południe i wieczorem, i za każdym razem była tylko zimna woda. Druga rzecz: mimo że moje jedzenie w lodówce było wyraźnie podpisane, zostało wyciągnięte/usunięte.

Bardzo dobra opcja cenowo. Na plus fajna kuchnia i jadalnia – jest dużo miejsca, można spokojnie zjeść nawet przy większej liczbie gości. Personel naprawdę bardzo uprzejmy i pomocny. Nie było też żadnego problemu z zamówieniem dolnego łóżka. Łóżka są wygodne i zapewniają prywatność, a szafki na kartę to duży plus.

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 27 stycznia 2026

Było fajnie
    • Grupa
    • Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie było takich rzeczy, wszystko było ok

Miły i pomocny personel, przechowalnia bagażu za 5 euro dzień, kuchnia i część wspólna bardzo fajna i wyposażona we wszystko co potrzebne

Pobyt: styczeń 2026

• Ocena dodana: 14 września 2025

7,0
    Dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Moja pierwsza nieprzyjemna sytuacja była kiedy weszłam i zobaczyłam mój materac. Zalany i w plamach od krwi przez co odechciało mi się w ogóle tam spać. Totalnie jakość do ceny tutaj się nie zgadza. W pokoju praktycznie brak zasięgu lub jego całkowity brak przez co nie działał kompletnie internet ani wifi.

Lokalizacja oraz prysznice/toalety na plus przez duża przestrzeń i ilość.

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 12 września 2025

9,0
    Było super, bezpiecznie, czysto, super lokalizacja
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak światła rano w pokoju bez okna

Lokalizacja, cena, kuchnia

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2025

• 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Przedłużenie terminu musi klient czekać do godzinę 14. Chciałbym by żeby przedłużenia byliście automatycznie jeśli klient zapłacił do ukończenia terminu ważności

Lokalizacja, ciche, czystość

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 29 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Duża przestrzeń wspólna razem z kuchnią. Komfort pobytu.

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 1 kwietnia 2025

Wszystko bardzo ok

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 27 marca 2025

Polecam 🌟
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Polecam, bardzo czysty ośrodek, blisko Sagrady, dobrze skomunikowane miejsce. Personel był bardzo miły i pomocny 👌

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 19 marca 2025

• 2 noclegi

Hostel znajduje się dość blisko katedry Sangrada de la Familia więc nie trzeba tracić czasu na dojście do jednego z najbardziej popularnych atrakcji w Barcelonie. Łóżka była wygodne i czyste. Duży plus za możliwość naładowania telefonu w częściach wspólnych przy pomocy ogólnodostępnych kabli. Obsługa była miła i uprzejma.

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 14 stycznia 2025

• 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo przyjazna obsługa na recepcji, recepcja czynna 24h na dobę, wygodna przestrzeń wspólna, blisko do metra i zabytkowej części miasta

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 10 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wifi działało praktycznie tylko w przestrzeni wspólnej , w pokoju ciągle zanikał sygnał . Brak ciepłej wody .

Wygodne łóżko , duża przestrzeń w hostelu , zasłonki przy łóżkach . Fajna okolica , w pobliżu sklepy , knajpy i transport miejski.

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 4 października 2024

8,0
    Stosunek jakości do ceny w pożądku, napewno zatrzymałabym się w tym hotelu jeszcze raz :)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czystość w łazience z prysznicami

Bardzo wygodny materac, duża przestrzeń wspólna, miła i pomocna obsługa, bardzo dobra lokalizacja

• Ocena dodana: 1 października 2024

Ideolo
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Fajna luźna atmosfera, dużo młodych ludzi, nastawienie na imprezkę, bar przy samym wejściu, zabezpieczone szafki, wygodne łóżka

• Ocena dodana: 3 czerwca 2024

7,0
    Polecam, tylko nie pokój 24-osobowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pierwsza noc była straszna, spaliśmy w pokoju dla 24 osób, to było jak poczekalnia u doktora, ktoś wchodził ktoś wychodził, jak ktoś wyszedł kolejna osoba zaczynała hałasować przez następną godzinę. Położyłam się spać o 21, zasnęłam dopiero o 1 w nocy. Wstałam wcześnie przez ciągle dzwoniące budziki, gorąco bardzo za kurtynami na łóżkach.

Personel bardzo pomocny, zrobił wszystko aby pomóc w trudnej sytuacji. Kuchnia świetna, przestrzenna. Mają taras. Różne atrakcje typu bilard i piłkarzyki. Blisko centrum. Wygodne łóżka. Szafki już z kodem nie trzeba kupować kłódki.

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 3 maja 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Hostel w świetnej lokalizacji, pieszo niecałe 15 min do głównych atrakcji i centrum, 8 minut do dworca autobusowego, na przeciwko sklep i restauracje i przystanki autobusowe tuż obok. Sam hostel bardzo przyjemny, pomocny personel, kiedy poprosiłam o dolne łóżko takie zostało dla mnie zarezerwowane co było bardzo miłe:) łóżka wygodne, pomimo 14 osób w pokoju spałam bez problemu i nikt mnie nie budził, wszyscy dbają o ciszę. światło gasi się między 23 a 9 rano, a każdy ma swoją lampke. Bardzo na plus też szafki na kartę, które są tak umieszczone że nie hałasują i nie budzą innych w nocy. Łazienki duże i bardzo czyste, dostępne mydło, suszarka etc. dobrze wyposażona duża kuchnia i bardzo fajna duża strefa to wspólnego odpoczynku. Jest też opcja przechowywania bagażu, płatna ale za to bardzo bezpieczna- zamykane na kod szafki. Wszystko na plus, polecam!

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 3 marca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedynym minusem był brak ciepłem wody, ale do przeżycia

Wszystko w porządku

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 23 września 2023

8,0
    Miejsce godne polecenia, gdzie mocną stroną jest lokalizacja i możliwość poznania fajnych ludzi.
    • 5 noclegów

Standard jak w hostelu, jeśli trafi się chrapiący współlokator to warto mieć zatyczki do uszu. Pokój znajdował się w piwnicy, było tylko jedno małe okienko. Nocą bywało strasznie duszno. Duży bagaż trudno zmieścić w dostępnych szafkach.

Bardzo dobra lokalizacja, blisko piechotą do głównych atrakcji oraz stacji komunikacji publicznej. Blisko 2 duże markety. Okolica raczej bezpieczna. Personel bardzo miły, pomocny, mówiący po angielsku. Dobrze wyposażona kuchnia, podstawowe przybory, płyta elektryczna, lodówka, czajnik, mikrofalówka. Warto korzystać z hostelowych atrakcji/aktywności. Pokoje i części wspólne były codziennie sprzątane. Wygodne łózka, zasłonki w celach dają dodatkową prywatność.

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 22 września 2023

Stosunek jakości do ceny 10/10
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Blisko najważniejszych obiektów turystycznych, restauracji i lini metra. Obsługa bardzo miła i pomocna. Dobrze wyposażona część wspólna

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 30 stycznia 2026

6,0
    Przyjemny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak cieplej wody do mycia.

Dobra lokalizacja, możliwość wejścia i wyjścia o dowolnej porze

Pobyt: styczeń 2026

• Ocena dodana: 18 października 2025

super
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kuchnia moglaby byc bardziej zadbana

Wszystko w porządku

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 6 września 2025

Wyjątkowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nawet nie mogę coś powiedzieć, wszystko było bardzo fajnie

Wszystko jest blisko, morze 35 min,w chostele grała muzyka, na kuchnię było i kawę i cherbate i jeszcze co niezbędne do przygotowania potraw , wodą , w łazienkach zawsze bylo mydło, suszarka, nawet wino dawali , bardzo dziękuję personalu, było bardzo dobrze i z przyjemnością proponuję podróżującym

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 7 lutego 2025

Blisko wszędzie
    • 5 noclegów

Super lokalizacja w stosunku do ceny noclegu. Blisko do dworca autobusowego Estació del Nord de Barcelona. Sagrada Família - 10 minut marszu. Sklep spożywczy dosłownie po drugiej stronie ulicy. Wejście i szafka na kartę magnetyczną. Mega część wspólna połączona z kuchnią/stołówką. W pokoju kilkunastoosobowym czułem się jakbym był sam. Zero tłoku pod prysznicami. Dobrze wyposażona kuchnia. Następnym razem zamieszkam tu ponownie

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 24 września 2024

Wyjątkowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Decydując się na pokój wieloosobowy niestety trzeba się liczyć z faktem, że czasem może być głośno w nocy - gdy ktoś opuszcza pokój. No ale taka jest uroda pokoi wieloosobowych

Bardzo miły i pomocny personel. Łóżko wygodne, możliwość przygotowania posiłku też ok. Doskonała lokalizacja- wszędzie bardzo blisko

• Ocena dodana: 12 września 2024

6,0
    Przyjemny
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo czesto śmierdziało, nie pomagał brak klimatyzacji w pokoju w piwnicy, woda pod prysznicami była zimna.

Świetna lokalizacja, możliwość wchodzenia i wychodzenia w nocy, dobrze zaopatrzona kuchnia, dobrze działający interent

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: