Avenida Barcelona, 08380 Malgrat de Mar, Hiszpania
Stosunek jakości do ceny
8,4
Bezpłatne WiFi
8,1
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 12 października 2025
Ga
PolskaMiły zawsze pomocny personel , Hotel bez zastrzeżeń jestem zadowolona ,dobre wyżywienie polecam
Pobyt: październik 2025
Ocena dodana: 10 września 2025
Jerzy
PolskaWyśmienite śniadania i obiadokolacje. Dobra lokalizacja. Pomimo braku parkingu na ulicy strefy parkingowe.
Pobyt: wrzesień 2025
Ocena dodana: 28 sierpnia 2025
Adrianna
PolskaMonotonne śniadania, słabe WiFi, zapchana umywalka w łazience. Mały parking podziemny tylko na 12 samochodów.
Blisko do centrum, blisko do morza, codzienne animacje dla dzieci i dorosłych. Urozmaicone obiadokolacje.
Ocena dodana: 10 października 2024
Slawomir
PolskaWindy, które jeździły bardzo wolno i szybko się zamykały, przez co byłem świadkiem sytuacji kiedy starsze lub chore osoby, nie zdążyły wejść/wyjść z windy. I to chyba tyle, Aha, mały garaż hotelowy, mimo że miałem nieduży samochód miałem problemy z manewrami. Lepiej skorzystać z pobliskiego parkingu miejskiego, ale nie jest on strzeżony, ryzyko po stronie kierowcy. Ja wynająłem samochód i wolałem mieć święty spokój. No i nie tani, 15 euro/doba.
Hotel jest położony blisko plaży a także pasażu handlowo-restauracyjnego. Podobał mi się porządek w części gastronomicznej - stoliki w hotelowej restauracji były wskazywane przez personel, przeć co nie było chaosu jaki znamy np. z Turcji, gdzie brakowało talerzy, sztućców albo jedna osoba siedząca przy rodzinnym stoliku. Personel pomocny, bardzo serdeczny i służący pomocą. Fajny basen, z częścią dla dzieci i z dużą ilością leżaków. Posiłki smaczne, wystarczająca ilość jedzenia, ale bez szaleństwa. Zapomnij o Turcji, gdzie zazwyczaj stoły uginają się od ciężarów posiłków, a mimo to ludzie narzekają. Podkreślę skromnie ale smacznie i wystarczająco, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje codziennie sprzątane, a ręczniki wymieniane. Cytując klasyka: fajne, ale skromne.
Ocena dodana: 10 października 2024
Żaneta
PolskaPokój mały, wymagający remontu i dość brudny. Pokojówki słabe. Ułożenie balkonów w ciasne U - brak intymności, żeby się przebrać trzeba zasłonić okno. Głośny - koniecznie zatyczki do uszu. Mała ilość warzyw i surówek - były tylko smaczne, ale ciężkie sałatki. Jacuzzi przy basenie - brudne i zimne - takie chyba dla ściemy tylko.
Wyżywienie - fantastyczne. Bardzo smaczne, różnorodne, duża ilość sałatek, mięs, ryb, owoce morza. Świetna obsługa - praktykanci, mili i znający języki. Woda do kolacji! Wygodne łóżko. Widok piękny na morze. Dbają o gości, codzienne animacje we wrześniu, muzyka wieczorem (niestety głównie dla starych Niemców, bo na nich nastawiony jest hotel). Świetny, ładny basen z dużą ilością leżaków, wodospadem, wieczorem światełka, muzyka i bar - naprawdę miło się siedziało. Wifi dobre!
Pobyt: wrzesień 2024
Ocena dodana: 8 października 2024
Joanna
PolskaStołówka znacząco przewyższała nasze oczekiwania. Pyszne jedzenie - urozmaicone, smaczne i co ważne serwowane były także tradycyjne potrawy hiszpańskie. Obsługa hotelu na 5+
Ocena dodana: 17 sierpnia 2024
Olga
PolskaHałas w nocy
Lokalizacja, czystość
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 14 lipca 2024
Sylwia
PolskaHotel położony blisko plaży - spacerkiem - 5 minut. Pokoje nie duże, ale czysściutkie - codziennie sprzątane. Dobra organizacja w restauracji - obsługa hotelu kieruje do wolnego stolika, dzięki czemu nie ma bieganiny i szukania czegoś wolnego. Śniadania codziennie takie same ale bardzo smaczne - jedyny minusik to ilość warzyw na śniadaniu - wyłącznie pomidory. Na obiadokolacji bardzo bogaty wybór - rozmaicie i smacznie. W hotelu organizowane są wieczorami i w ciągu dnia animacje.
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 8 czerwca 2024
Joanna
PolskaPolecam hotel. Blisko plaży 5 minut spacerkiem. Personel miły i pomocny. Jedzenie bardzo dobre. Dla każdego coś dobrego.
Pobyt: czerwiec 2024
Ocena dodana: 3 czerwca 2024
Dariusz
PolskaMalutkie pokoje. Na szczęście dużo zwiedzaliśmy w okolicy, więc nie był nam on jakoś specjalnie potrzebny.
Ogólnie super, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo miła, balkon uroczy.
Ocena dodana: 14 maja 2024
Anna
PolskaBrak suszarki w pokoju. Małe ilości żelu do mycia.
Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki (brawa dla kucharzy), miła obsługa, wieczorne animacje i rozrywka w restauracji na parterze (w tym pokaz flamenko!!!) , korzystna cena. Na plus zasługuje także położenie obiektu - bardzo blisko stacji i przystanków autobusowych. Pokoje są codziennie sprzątane. Bardzo ładne widoki z okna. Okolica spokojna, czuliśmy się tam bezpiecznie.
Ocena dodana: 6 maja 2024
Leszek
Polskasłaba kawa
Śniadanie dobre munu co dnie to samo,obiadokolacja bardzo dobra menu zmieniało się,
Ocena dodana: 4 maja 2023
Klimczyk
Polskawszystko ok. ponieważ przed sezonem gości było mało i bak uciążliwości
Wszystko OK. śniadania dobre a obiady obfite i wyjątkowo urozmaicone
Pobyt: kwiecień 2023
Ocena dodana: 25 sierpnia 2025
Aneta
PolskaPokój bardzo ubogo wyposażony. Podstawowe meble. Brak czajnika, słabe oświetlenie, ciemno. Twarda poduszka, zapach stęchlizny. Pokoje wymagają remontu i unowocześnienia. Rozczarowanie. Obsługa w barze nie wskazuje zainteresowania klientem. W jadalni wrażenie nacisku na szybkie kończenie posiłku, zabierane szybko talerze przez kelnerów. Nie ma wolnych miejsc na parkingach wokół hotelu, dostaliśmy miejsce w garażu dodatkowo płatne i chyba tylko dlatego, że byliśmy dwie noce. Garaż mały. Stosunek ceny do jakości niezadowalający!
Hotel pięknie położony, 5 minut od wspaniałej plaży. Plaża szeroka z bardzo drobnym żwirkiem. Fajne fale, kolor wody i temperatura. Woda głębsza od razu przy wejściu(do pasa/klatki). Wzdłuż plaży prowadzi kolejka do samej Barcelony. Godzina jazdy, bilety do kupienia na stacji w mieście. W dwie strony, dwie osoby 24 euro. Warto, polecam ten wyjazd. Miasteczko z knajpkami, polecam Sacho Pansa. Hotel dla rodzin z dziećmi, na basenie głównie oni. Dobry prysznic, balkon z widokiem na morze i miejscem do siedzenia. Śniadanie do przyjęcia. Z obiadokolacji nie korzystaliśmy.
Ocena dodana: 10 listopada 2024
Kruk
PolskaNic, było wszystko na plus do tej ceny
Jestem zachwycony hotelem. Pani Naomi suoer zarządza. Ciepły, pomocny personel. Bar i muzyka na zywo w październiku. Wroce. Świetny pobyt i jesCze było tanio
Ocena dodana: 21 października 2024
Katarzyna
PolskaPolecam. Jedzenie bardzo dobre.
Ocena dodana: 17 października 2024
Kinga
PolskaBrak suszarki w pokoju, ale za 20 euro kaucji można użyczyć
Obiekt zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki. Przepyszne jedzenie, personel bardzo pomocny, pokoje czyste, bliskość do plaży. Napewno wrócę w przyszłości.
Ocena dodana: 3 czerwca 2024
Agnieszka
PolskaBrak zarzutów
Obiekt częściowo odnowiony,pokoje sprzątane codziennie,bardzo wygodne łóżka.Z pokoju widok w oddali na morze i plażę.Czyste baseny.Rewelacyjna restauracja hotelowa ze wspaniałym jedzeniem przygotowywanym bezpośrednio przed podaniem.Bardzo dobre desery do kolacji.Do plaży dojście tunelem w 3 minuty od hotelu.Spokojna okolica.Serdecznie polecam również dla rodzin z dziećmi. Bardzo miła obsługa hotelowa.Pomocna i podchodząca indywidualnie do każdego z gości.
Ocena dodana: 31 października 2023
Dawid
Polskahałas,brak reakcji personelu na nocne imprezy gości ,hałas z pobliskich pabów podczas oglądania meczy przez miejscowych,klima ma swoje lata już wysłużone czas na zmiane
Pobyt: październik 2023
Ocena dodana: 27 sierpnia 2023
Katarzyna
PolskaStandard hotelu Czystość w pokoju Przykry zapach i pleśń w łazience
Nic
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 5 sierpnia 2025
Iwona
HolandiaW przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza
Ocena dodana: 22 maja 2025
Grzegorz
PolskaW przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza
Pobyt: maj 2025
Ocena dodana: 13 maja 2025
Maria
Wielka BrytaniaW przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza
Pobyt: maj 2025
Krynica Morska, Polska
Lublana, Słowenia
Varenna, Włochy
Bangkok, Tajlandia
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego